Breaking news

Mama Antoniei, după 27 de ani pe litoralul românesc. Denise Iacobescu, ședință foto la Hotel Laguna din Mamaia

După 27 de ani, mama Antoniei a revenit pe malul Mării Negre. Frumoasa Denise Iacobescu a petrecut un weekend în stațiunea Mamaia unde a avut timp să se plimbe pe faleză, să facă plajă și a făcut o ședință foto pe pontonul hotelului Laguna.

sedinta foto mama antonieiDupă ce Antonia a împlinit vârsta de un an, Denise Iacobescu și soțul ei s-au stabilit în America. De-atunci au mai venit în România, însă au ales să-și petreacă vacanțele în destinații străine.

Anul acesta însă, a reușit să revadă Marea Neagră după douăzeci și șapte de ani. Mama artistei a fost extrem de încântată de peisaj, de murmurul valurilor, de soare și de plajă, așa că a profitat din plin de cele două zile pe care le-a avut la dispoziție. Bruneta a ales să se cazeze la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, Hotel Laguna, întrucât acesta beneficiază de două pontoane, piscină, iar camerele oferă o vedere de vis, spre Lacul Siutghiol. Denise a fost încântată de primire, așa că a promis să revină în același loc de fiecare dată când vrea să vină la mare.

”A fost un șoc pentru mine să reîntâlnesc marea noastră după atâta timp, pentru că-ți trezește niște amintiri. Am avut emoții, vă spun sincer! O să revin curând. Am stat într-un hotel frumos, personalul a fost foarte profi. M-am bucurat de o priveliște mirifică pentru că m-am cazat într-o cameră cu vedere spre lac, apoi pontonul este superb, chiar am făcut câteva poze pe care le-am postat pe rețelele mele de socializare”, a spus Denise Iacobescu, mama Antoniei.

denis iacobescu

Antonia-și-Denise-Iacobescuhotel-laguna-mamaia-9

>