Breaking news

Mălina Olinescu s-a sinucis

Mălina Olinescu a murit luni, 12 decembrie 2011. Artista s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord.

Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru, iar la 29 ianuarie ar fi împlinit 38 de ani. Se pare că interpreta era depresivă de doi ani, după ce relaţia cu fostul său soţ s-a încheiat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD în cursul dimineţii, care a constatat decesul şi a transportat trupul artistei la Institutul de Medicină Legală, după 30 de minute în care au efectuat manevre de resuscitare.

Călin Geambaşu, un apropiat al interpretei, a explicat pentru presă că Mălina Olinescu suferea după ce s-a despărţit de fostul soţ, în urmă cu doi ani, şi îşi dorea să reia relaţia cu acesta. În urmă cu mai mulţi ani, când Mălina Olinescu a dispărut brusc de pe scena muzicii româneşti au existat zvonuri conform cătora din cauza geloziei soţului, aceasta a renunţat la carieră. Zvonurile nu au fost confirmate prin niciun fel de declaraţii publice directe din partea Mălinei Olinescu.

UPDATE: Conform Antena 3, echipajul SMURD s-a deplasat la locul incidentului la ora 1, în timpul nopţii.