Breaking news

Mălina Olinescu a consumat alcool şi antidepresive, înainte de a se sinucide

Potrivit declaraţiilor poliţiştilor, Mălina Olinescu a consumat alcool şi pastile antidepresive, înainte de a se arunca de la etajul şase al blocului unde locuia.

Anchetatorii au găsit în apartamentul artistei o sticlă de alcool desfăcută, iar alături era un pahar și mai multe pastile antidepresive precum Lexotan, Cypralex și Zyprexa.

Medicii au precizat faptul că aceste medicamente sunt prescrise în cazuri de halucinații puternice, schizofrenie și paranoia.

Înainte de a se arunca de la balcon, Mălina Olinescu s-a descălțat, papucii de casă fiind găsiți în balcon, în dreptul balustradei.

Potrivit declaraţiilor prietenilor artistei, aceasta avea mari probleme cu alcoolul.

În urma efecturării necropsiei, medicii legişti au stabilit că moartea Mălinei Olinescu a fost violentă și a survenit în urma unei hemoragii meningo-cerebrale.

Călin Geambaşu  prietenul Mălinei Olinescu a declarat că artista a făcut investigaţii la spitalul Elias, fiind diagnosticată cu „sindrom anxios depresiv”, însă nu ştia daca ea şi-a luat în serios tratamentul

Sindromul reprezintă o tulburare psihică ce se manifestă printr-o triadă simptomatică constituită din: tristeţe, încetinirea proceselor gândirii şi lentoarea psihomotorie.

Această afecţiune poate fi considerată ca o prăbusire a trăirilor afective bazale cu pierderea sentimentelor de autostimă, pesimism, întunecarea orizonturilor şi disperare.

 

>