Breaking news

Mălina a fost bătută şi înşelată de iubitul său

Noi informaţii ies la iveală despre moartea artistei Mălinei Olinescu şi relaţia cu iubitul său Sebi Truţă.

Pe 19 decembrie 2011, la o săptămână de la decescul Mălinei, un medic psihiatru a emis o adeverinţă pe 19 decembrie 2011, care ar arăta că Mălina suferea de o formă severă de depresie şi că aceasta a întrerupt de bunăvoie tratamentul.

La o lună de la moartea Mălina Olinescu, Călin Geambaşu a dat presei transcriptul unei discuţii avute loc în martie 2011 între artistă şi iubitul ei, Sebastian Truţă.

Din discuţie reiese faptul că acesta o bătea şi o înşela în condiţiile în care doar ea muncea şi îl întreţinea şi pe el.

Dialog Mălina – Sebastian Truţă:

Mălina Olinescu: Termină cu idioţeniile! Ţi-am spus adevărul! A durut mult….ştiu. Dispari tu! Ai face bine şi pentru altele să dispari de tot din lumea asta, ca să fiu mai clară…În afară de minciună, n-ai ce să oferi.

Sebastian Truţă: Nu eu te caut, penibilo. Dispari! 

Mălina Olinescu: Stai cu o persoană doi ani jumate`, îţi dai totul şi nici vârsta nu i-o reţii. Javră!

Sebastian Truţă: Lasă că ai tu 38 de ani…de care nu dai dovadă. Eşti imatură şi penibilă. 

Mălina Olinescu
: Nu uita că m-ai lovit înainte ca eu să am un concert greu şi că eu am treabă, spre deosebire de tine! Şi că mă chinuiesc să mă întreţin, cum te întreţineam şi pe tine, idiotule! Nu ştiu cum am putut să te primesc şi cum te-ai mai putea uita vreodată în ochii mei, dar sper că toată lumea ta, în care trăieşti, să se năruiască şi să ai parte de cel puţin un sfert din tot ce mi-ai făcut TU mie! Aşa să dea Dumnezeu! 

Mălina Olinescu: Ce fel de om eşti? ÎN CE CEAS BLESTEMAT AL VIEŢII MELE A TREBUIT SĂ TE CUNOSC? Ai fost blestemul meu, pe care l-am curat cu mine peste tot, inclusiv în familia mea.