Breaking news

Maia, new entry în muzica românească cu piesa “Sentimiento”, alături de Dony și Alexunder Base – VIDEO

loading...

Constănțeanca Maia își face debutul în această toamnă, în muzica românească cu single-ul “Sentimiento” produs de Dony şi The Kid (1ArtistMusic).

maia - donyDupă debutul la șase ani la celebra emisiune Tip Top Minitop de la TVR 1, și după scurta colaborare cu Play&Win, Maia dă piept cu Liga I a muzicii românești.

Lecţiile de canto realizate cu celebrul profesor Traian Broască, îndrumător al mai multor generaţii de artişti români și studiul cu pedagogul muzical Dana Dorian, au pegătit-o pe Maia să facă pasul către debutul național.

Colaborarea cu 1 Artist Music a început încă din anul 2008, când AlexUnderBase alături de Maia în calitate de vocalistă au înregistrat un real succes cu piesă Feelings în Grecia.

“Fiind în trecere pe la studio-ul 1Artist Music, Dony şi The Kid lucrau la această melodie, ce mi-a atras instant atenţia. Având o mare pasiune pentru dans, melodia prin acordurile sale m-a introdus rapid într-o atmosferă latino şi am început să dansez, pur şi simplu. Sentimiento este o piesă latino dance cu influenţe de club, extrem de pozitivă, cu o energie care ne face să ne aducem aminte de vara”, declară Maia.

Tânăra artistă este lăudată de producătorii muzicali Dony şi The Kid: Mirela aka Maia este un artist talentat în care avem mare încredere şi care va avea multe lucruri de spus în viitor în industria muzicală atât naţională cât şi internaţională. Pregătim deja următorul single, nu o să divulgăm prea multe informaţii despre următoarea piesă pentru că ne dorim să fie o surpriză. Compoziţia muzicală va avea un ritm dinamic şi feeling super pozitiv.  O cunoaştem pe Mirela din 2008, perioada în care aveam nevoie de o voce feminină pentru proiectul lui AlexUnder Base. Atunci s-a organizat un casting în urmă căruia am cunoscut-o pe Mirela care s-a făcut remarcată prin timbrul vocal ce s-a potrivit perfect cu melodia lui AlexUnderBase.

Sentimento te ajută să rememorezi cele mai frumoase evenimente ce s-au petrecut în sezonul călduros al lui 2015.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>