Breaking news

Maia Morgenstern, trmisă în judecată de Teatrul Evreiesc

Maia Morgenstern a fost dată în judecată de Teatrul Evreiesc din cauza unor sporuri pe care instituţia le-a calculat greşit.

Actriţa Maia Morgenstern a ajuns la instanţă fără voia şi fără vina sa, după ce Teatrul Evreiesc i-a atribuit anumite sporuri salariale, în perioada 2008 – 2009, pe care acum le vrea înapoi.

Conflictul a izbucnit încă de anul trecut, în presă, când teatrul anunţase că în urma unor recalculări solicită returnarea unor sporuri de la Maia Morgenstern.

Intenţia de a o trimite în judecată pe actriţă s-a concretizat luna aceasta. Teatrul Evreiesc vrea înapoi aproximativ 2000 de euro, pe care actriţa i-ar fi încasat “ilegal” în perioada 2008 – 2009.

În afară de daunele de imagine pe care i le crează actriţei, teatrul încearcă să obţină acum o sumă uriaşă, care a ajuns în mod greşit la actriţă din cauza persoanelor care nu au ştiut cum să calculeze statele de plată.

Conform principiilor de drept, Maia Morgenstern a primit acele sporuri cu bună credinţă, neavând vreo vină pentru confuzia produsă şi, ca atare, nefiind obligată să restituie nişte bani pe care acum nu îi mai are.

Actriţa celebră din filmele “Patimile lui Iisus” şi “Balanţa” este citată azi la Tribunalul Bucureşti.