Breaking news

Magazinulcolectionarului.ro va pune la dispozitie machete auto realizate in cele mai mici detalii

De-a lungul timpului, de la inceputuri si pana in prezent, industria auto s-a schimbat extrem de mult si a schimbat modul de viata al intregii omeniri. De asemenea, pe langa progresele tehnologice si modul in care ne-a fost schimbata viata, industria auto a nascut si a dezvoltat in foarte multi oameni adevarate pasiuni.

O masina este un mijloc de transport sigur si care ne poate asigura o deplasare rapida si eficienta fie ca o folosim pentru naveta zilnica pentru a merge la locul de munca, ori pentru vacante. Faptul ca o masina ne ofera libertate de miscare nemarginita, este principalul motiv pentru care industria auto a schimbat complet modul in care traim in prezent.

Insa, pe masura ce a trecut timpul, dincolo de utilitatea propriu ziua a masinilor, s-au lansat extrem de multe autovehicule care au schimbat istoria acestui domeniu prin tot felul de revolutii tehnologice, modele de colectie, modele care au facut senzatie in motorsport, in off-road si lista poate continua.

Unele modele sunt mai accesibil de achizitionat, pe cand altele sunt destul de greu, iar mentenanta poate reprezenta un efort financiar foarte mare, cu atat mai mult daca discutam despre o masina de epoca. Totusi, pentru orice pasionat auto al unui anumit model, exista acele machete auto care reproduc in cele mai mici detalii masinile favorite si care pot reprezenta o adevarat motivatie pentru indeplinirea visului de a conduce la un moment dat masina preferata.

In momentul in care sunteti in cautarea unei machete auto, este esential sa o achizitionati de la un producator renumit in domeniu. Diferenta consta in atentia acordata la cele mai mici detalii.

La numai un simplu click distanta accesand Magazinulcolectionarului.ro, puteti gasi o gama extrem de variata de machete auto de cea mai buna calitate, machete care reproduc in cele mai mici detalii toate liniile si formele masinii favorite, produsele fiind disponibile la un raport pret/calitate foarte avantajos si care au fost fabricate de cei mai buni in domeniu. De exemplu, la Magazinul Colectionarului puteti gasi o macheta a modelului romanesc Aro 240 pe care o puteti construi chiar dumneavoastra, fiind livrata impreuna cu o revista auto dedicata modelului in mai multe numere, la fiecare numar in parte primin noi componente.

Machetele auto sunt realizate la o scara mai mica iar in cazul modelului Aro 240, scara este de 1:8. Cu alte cuvinte, este vorba despre o macheta care este de 8 ori mai mica decat modelul masinii.

Aro 240 este de departe un model emblematic pentru industria auto din Romania – un model decapotabil in 2 usi, in special datorita faptului ca modelele Aro au fost singurele masini de teren de conceptie 100% romaneasca cu fabrica la Campulung-Muscel, fiind modele extrem de indragite in ziua de astazi printre pasionatii si colectionarii de masini de epoca. Din pacate, anul 2003 a fost ultimul an in care un model Aro a iesit pe poarta fabricii.

Daca si dumneavoastra sunteti interesati de achizitionarea unei machete auto a modelului Aro 240 sau a altor vehicule emblematice lansate in trecut sau in prezent precum sunt si modelele producatorului american Ford Mustang de exemplu, sunteti invitati sa accesati Magazinulcolectionarului.ro unde cu siguranta puteti gasi toate raspunsurile pe care le cautati – machete realizate in cele mai mici detalii si la cele mai inalte standarde de calitate.

 

>