Breaking news

Magazin de accesorii auto – Store365

Procesul de cautare al lucrurilor marunte necesare, uneltelor, pieselor de schimb, accesoriilor auto adesea ia un timp indelungat si devine destul de anevoios. Magazinul online de accesorii auto „Store365” a adunat o gama variata si completa de accesorii pentru masini. Accesoriile auto sunt produse care fac procesul de conducere si intretinere a vehiculelor mult mai usor si mai placut.

Accesoriile auto reprezinta o gama variata de produse, pe care le putem imparti in 3 mari categorii: accesorii auto pentru interior, accesorii auto pentru exterior si accesorii auto utile. Fiecare categorie include o gama variata de accesorii de tipuri diferite.

Informatii utile

O gama variata de accesorii pentru masina ne pune la dispozitia noastra magazinul de accesorii auto Store365.

Accesorii auto interior

Aici vom discuta despre cateva exemple de accesorii auto pe care le folosim in interiorul automobilului. Ne folosesc pentru confortul propriu cat si cel al pasagerilor.

 • Covorase auto. Create pentru a proteja tapiteria interioara de murdarie. Cel mai adesea sunt cumparate atunci cand covorasele vechi devin inutilizabile. Exista seturi de mai multe piese pentru interior, precum si covorase tip tavita pentru portbagaj.
 • Suporturi pentru diverse scopuri – montate pe de bord sau pe sticla. Astfel de dispozitive tin obiectele in timpul deplasarii, obiecte care ar trebui sa fie la indemana soferului.
 • Odorizante Auto. Odorizantele auto va vor ajuta sa eliminati mirosurile neplacute din masina. Se deosebesc prin tipul de montare si prin miros (fructe, cafea, mare etc.).
 • Husele Auto. Husele fac deplasarile sa mai confortabile. Se deosebesc prin tipul lor, gama de huse dedicate si huse universale.
 •  Este necesara pentru a conecta diferiti consumatori la reteaua de bord a vehiculului. Folosind adaptorul, puteti conecta un dispozitiv cu un cablu USB, de exemplu, un telefon mobil si, folosind un splitter, mai multi astfel de consumatori, de exemplu, un telefon si un player.

Accesorii auto exterior

Scopul acestor accesorii este foarte diferit – de la decor pana la transportul marfurilor care nu incap in portbagaj.

 • Deflectoarele acopera partial elementele caroseriei, impiedicand patrunderea murdariei si a pietrelor mici pe suprafața lor. In plus, ele imbunatatesc proprietatile aerodinamice ale vehiculului. Poate fi montat pe faruri, geamuri, capota.
 • Cutii portbagaj – sunt instalate pe plafonul masinii si va permit sa transportati mai multe lucruri decat pot incapea in portbagajul standard.
 • Oglinzile sunt concepute pentru a imbunatati vizibilitatea in timpul conducerii, inclusiv in „zona moarta”.
 • Stergatoarele – sunt necesare pentru a curata parbrizul de zapada, murdarie, picaturi de apa in timp ce masina este in miscare.
 • Lanturi – utile unui sofer pentru a depasi zonele dificile acoperite cu zapada sau inghetate. Sunt puse pe roti pentru a imbunatati tractiunea si pentru a preveni alunecarea.

Accesorii auto utile

Aceste accesorii auto pentru masini il vor ajuta pe sofer sa aiba grija de masina sa.

 • Periile si racletele sunt utile iarna pentru a indeparta zapada si gheata de pe masina. In plus, sunt necesare burete si carpe pentru a mentine curata caroseria masinii.
 • Aspiratoarele auto va vor ajuta sa scapati rapid de murdarie si praf din interiorul masinii. Functioneaza prin conectarea la reteaua de bord a masinii prin priza din bricheta. Cu aceste dispozitive, murdaria poate fi indepartata cu usurinta oricand si oriunde.
 • Dispozitivile de tractare va vor ajuta in caz de urgenta, atunci cand masina este defecta sau blocata. Sunt fabricate din material durabil care poate rezista la sarcini mari si au o anumita lungime.
 • Lampile portabile vor fi necesare la intretinerea si repararea unei masini. Se folosesc atat in ​​garaj, cat si in ateliere si necesita o priza electrica.
 • Pompe si compresoare – necesare oricarui pasionat de masini, nu numai in garaj, ci si la o calatorie lunga.
 • Organizatoarele auto sunt folosite pentru a depozita produse chimice auto, accesorii auto si alte articole necesare unui sofer. Ele pot consta din mai multe diviziuni si pot fi plasate in portbagaj.

Catalogul de produse al celor de la Store365 se bazeaza pe produsele producatorilor de top. Personalul magazinului online va poate ajuta sa selectati accesoriile necesare pentru masina ta.

>