Breaking news

Madonna readusă la viaţă cu un sărut. GALERIE FOTO

Madonna a împlinit 53 de ani, pe 16 august. Aşa cum prinţul din poveste o readuce la viaţă pe Alba ca Zăpada printr-un sărut, tot printr-un sărut a reuşit să reintre în atenţia tabloidelor pe diva muzicii pop.

madonna-2De când a apărut Lady Gaga pe scena industiei muzicale, Madonna nu prea mai are parte de lumina reflectoarelor. Totuşi, starul care a ţinut prima pagină a presei timp de aproape 30 de ani, reuşeşte, din când în când, să atragă atenţia asupra sa.

O echipă de paparazzi ar fi surprins-o pe interpretă în timp ce se săruta cu un tânăr bărbat, pe malul mării. E!Online scrie că Madonna “şi-a deschis inima dar şi gura” pentru un dansator mult mai tânăr, care face parte din echipa ei.

Brahim Zaibat este un dansator francez şi are numai 24 de ani, fiind cu numai 10 ani mai mare decât Lourdes, fiica Madonnei. Bărbatul este cea mai recentă pasiune a divei, după o serie de tineri, între care s-au numărat A-Rod şi Jesus Luz.

Paparazzi care au surprins scena intimă spun că îndragostiţii se sărutau şi se mângâiau pe o plajă, iar Zaibat pipăia fundul obraznic al interpretei, în timp ce copiii ei se jucau în nisip, prin apropiere.

valentin.spinu@exclusivnews.ro

madonna-kiss-sarutmaddona-old