Breaking news

Mădălin Mocanu a cucerit prima ediție a turneului RTP FINALS

Mădălin Mocanu a cucerit, sâmbătă, 5 noiembrie 2022, prima ediție a turneului RTP FINALS, turneu rezervat finaliștilor RTP din anul 2022. În finală l-a învins pe Marin Cucu din Pitești.

Mădălin Mocanu, calificat la RTP Finals din postura de finalist RTP 1000, a reușit să-l învingă în finală pe Marin Cucu, după ce piteșteanul s-a accidentat în setul doi la socul de 2-2, 30-40. După un time out medical de câteva minute, Marin Cucu a pierdut game-ul și Mădălin Mocanu a reușit să-și adjudece primul set cu 4-2. Apoi a condus cu 3-0 în setul secund. Epuizat după trei meciuri consecutive, accidentat și în nocturnă, Marin Cucu s-a adunat și a reușit re-break și mai apoi și-a făcut serviciul, reducând din scor. La 3-2 pentru adversar, Cucu a avut minge de 3-3 care l-ar fi adus în postura de a servi pentru set.

Grație acestei victorii, Mădălin Mocanu s-a calificat la Turneul Campionilor RTP din 6 noiembrie 2022. În plus, a mai fost recompensat și cu 200 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, trofeul RTP FINALS 2022 personalizat de Leonte Cupe și Trofee, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și cutia cu șosete de la Laboratorul de Șosete.

Marin Cucu s-a calificat la prima ediție a RTP FINALS din postura de finalist RTP 1000. După trei victorii în minim de seturi, în finală, din cauza efortului fizic intens, s-a accidentat la piciorul drept în primul set și soarta finalei a fost petleciuită. Pentru o nouă finală jucată la RTP, Marin Cucu a fost recompensat cu 1200 puncte RTP, trofeul finalistului, 180 lei, 30 lei voucher RTP și sticla de vin de la Crama Oprișor. În compensație pentru că a fost nevoit să joace patru meciuri consecutive, cu pauze mici, RTP îi oferă un voucher în valoare de 200 lei pentru participarea la turneele RTP din 2023.

>