Breaking news

Mădălin Ionescu și Andreea Mantea, prezintă emisiunea WOWbiz la Kanal D

De azi, Kanal D lansează o nouă emisiune numită WOWbiz, care să concureze Un show păcătos și Cancan TV.

“WOWbiz”, se dorește a fi un late-night show ce va da tonul exclusivitatilor din lumea mondenă.

Noua emisiune de la Kanal D va fi prezentată de Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, și se va difuza de luni până joi de la ora 22.30.

“<WOWbiz > este o emisiune care va face diferența pe piața late-night-show-urilor. Starurile  vor fi dezbrăcate de secrete în fața a milioane de români! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic și surprinzător. Vrem să dăm dependență, oferindu-le oamenilor doze considerabile de noutăți condimentate și povești extraordinare”, a  declarat Andreea Mantea.

Mădălin Ionescu spune că: WOWbiz  va fi o emisiune tonică, plină de exclusivități de prima mână. Nu avem tabuuri, investigăm în amănunt orice informație și îi oferim publicului știri în exclusivitate, care să țină primele pagini ale ziarelor. Ne propunem să venim în casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondenă și să-i facem pe oameni să descopere adevărata față a starurilor”, a spus Mădalin Ionescu.

Luni dimineață, Mădălin Ionescu și Andreea Mantea au venit în matinalul Radio 21, pentru a vorbi despre cea mai nouă emisiune pe care o prezintă împreună.

Cu această ocazie, cei doi prezentatori le-au mărturisit matinalilor că le-ar plăcea să ajungă la fel de buni ca ei: „Ce îmi doresc de la emisiune? Mi-aş dori să ajungem la fel de buni ca voi, pentru că voi sunteţi cei mai buni!”

Discutând despre WOWbiz, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea au povestit că în ultima vreme în mondenul românesc cuplurile cele mai rezistente par să fie cele bazate pe ură şi că, din păcate, sunt puţine cupluri celebre care să-şi fi spus adevărata lor poveste de dragoste.

WOWbiz se lansează cu mărturisiri în exclusivitate despre povestea de dragoste dintre Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

Noua emisiune apare în grila Kanal D după ce Cancan TV a plecat la Acasă TV.

>