Breaking news

Lupta pentru copil. Iri vrea fetiţa şi a făcut plângere la Protecţia Copilului

Irinel Columbeanu a depus o plângere la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Ilfov. În plângere, Irinel  susţine că de vineri nu mai ştie nimic despre Irina şi că nu a mai văzut-o pe aceasta.

irinel&monicaDirectorul instituţiei, Adrian Dumitrescu, a spus că sesizarea făcută de Irinel Columbeanu a fost trimisă către DGASPC Sector 5, pentru că acolo locuieşte acum minora, urmând ca specialiştii istituţiei să înceapă ancheta. Acesta  mai declarat că Irinel nu mai ştie nimic despre fată de vineri şi că fetiţa nu a mai fost la grădiniţă

Joi a fost ultima zi a evaluarii care a încercat să stabiliească relaţia mamă-fiică. Psohologii DGASPC Ilfov au nalizat-o pe Irina Columbeanu de la preluarea de către mama ei, Monica Columbeanu.

În 4 aprilie, Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina să stea temporar la mama sa până la soluţionarea finală a divorţului. În aceeaşi hotărâre se spune că s-a stabilit ca Irinel să-i plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fiicei lor.