Breaking news

Luna Taurului – fertilitate și dezvoltare, acum le poți avea!

Luna Taurului, care se încheie pe 20 mai, aduce cu ea noi oportunități în ceea ce privește dezvoltarea propriei persoane, dar poate influența și fertilitatea ta. Poate că nu știi, însă în funcție de zodia ta, efectele sunt diferite!

Astfel, cei de la Astro TV au pregătit un horoscop pentru fiecare semn zodiacal, ca tu să știi cum să profiți la maxim de această perioadă! Găsește-ți zodia în lista noastră și urmărește sfaturile experților astrologi.

Luna Taurului – viziunea de ansamblu

Zodia Taur este una dintre zodiile care deși muncesc fără oprire uneori, știu cum să se relaxeze. Îndemnul Universului pentru această perioadă este să iei o pauză mai lungă, să te bucuri de viață, asemeni unui nativ din zodia Taur în momentele sale specifice.

Ar fi bine să rămâi în zona ta de confort, să îți reîncarci bateriile pentru perioadele care urmează. Încearcă o ședință de spa acasă, alături de persoana iubită sau de cea mai bună prietenă a ta! Sau începe un serial nou alături de partenerul tău, pe care să-l terminați în câteva zile.

Horoscopul ne spune că Taurul se numără printre semnele zodiacale semi-fertile, ceea ce îți oferă șanse bune de a începe o sarcină. Dacă îți dorești să ai o fată, Astro TV are vești bune pentru tine: Taurul este o zodie feminină, deci ai șanse mai mari!

Berbec: e timpul să economisești!

Pentru tine să cheltui bani este cel mai ușor lucru, mai ales când ai opțiuni. Totuși, a venit momentul să faci niște economii, iar cum Taurii sunt cunoscuți pentru echilibrul lor, chiar și financiar, ai o influență bună chiar acum!

Taur: acordă-le atenție apropiaților tăi

Luna ta este momentul în care trebuie să împarți iubire în jurul tău! Prietenii tăi te încarcă cu energie și te vor ajuta în procesul tău de dezvoltare.

S-ar putea să simți emoțiile mai intens decât de obicei, iar câteva conversații mai serioase pot fi de ajutor.

Gemeni: dramă la orizont

Toți te consideră zodia cea mai vorbăreață și sociabilă. Totuși, dacă vrei să ai parte de relații care să îți faciliteze evoluția, ai grijă la ceea ce spui în următoarea perioadă. Poate ar fi bine ca unele lucruri să le ții doar pentru tine, pentru a evita o eventuală dramă.

Rac: relațiile tale sociale pot avea de suferit

Vrei să adopți firea înțelegătoare și răbdătoare a Taurului, pentru a evita conflicte cu prietenii tăi. Vei evolua prin puterea relațiilor tale sociale!

Leu: oferă înapoi altora

Îți place să fii în centrul atenției, dar luna Taurului te va încuraja să pui nevoile altora înaintea celor proprii. Vei lua puțin din firea altruistă a Taurilor, și poți încerca să donezi lucruri de care nu mai ai nevoie, sau chiar să faci puțin voluntariat.

Fecioară: probleme la job

S-ar putea să te întrebi dacă ai ales cariera potrivită. Asemenea unui Taur, apelează la prietenul tău de încredere și sfătuiește-te cu el.

Balanță: timp pentru planificare

Luna Taurului este începutul evoluției tale. Rămâi în zona de confort, meditează și pune pe hârtie planul dezvoltării tale.

Scorpion: atenție la cei din jur

Vei analiza relațiile pe care le ai cu apropiații tăi. Dacă nu poți avea încredere la fel ca într-un nativ din zodia Taur, ai putea să consideri chiar ruperea legăturilor cu ei, pentru a putea să evoluezi.

Săgetător: luna iubirii

Este momentul când iubirea apare în viața ta. Consideră confortul Taurului un contra-exemplu, pentru că va fi nevoie să faci niște compromisuri inconfortabile pentru a atinge fericirea.

Capricorn: alocă timp prietenilor tăi

Învață din puterea Taurului de a aduna energie de la prietenii săi apropiați. Invită-ți amicii la o plimbare și descoperă-i mai amănunțit.

Vărsător: arta este soluția

Inspiră-te din puterea Taurului de a lucra concentrat și expune-ți emoțiile prin artă. Te vei simți mai liber!

Pești: renaști odată cu natura

Treci printr-un proces de renaștere, în care este inclus și mediul în care trăiești. Fă o reevaluare și scapă de orice nu este necesar.

Conclusion

Indiferent ce zodie ești, trebuie să te folosești de influențele pozitive ale Taurului pentru a-ți îndeplini scopurile.

De multe ori, nu reușim să valorificăm la maxim aceste oportunități, însă de aceea putem apela la un consilier astrolog de pe Astro TV! Intră pe site și contactează unul chiar acum, iar el te va ajuta să găsești calea cea mai eficientă de a evolua!

>