Luminița Anghel e în finala Eurovision România 2015 – VIDEO

Luminița Anghel s-a calificat în finala Selecției Naționale Eurovision România 2015, cu piesa ”A Million Stars”, compusă de Andrei Tudor și Cristian Faur. 

luminita anghel eurovision 2015La trei ani de când a fost defavorizată în finala națională din 2013, de juratul Ștefan Năftănăilă, Luminița Anghel revine la Eurovision. Semn că i-a trecut supărarea și că vrea să reprezinte din nou România, în finala internațională.

La zece ani distanță de când a înregistrat un succes uriaș cu piesa ”Let me try”, cântată alături de trupa Sistem, piesă care s-a clasat pe locul 3 în finala internațională Eurovision de la Kiev, Luminița Anghel vrea să repete succesul în 2015 la Viena.

Artista a ales să participe la Eurovision România cu piesa ”A Million Stars”, compusă de Andrei Tudor și Cristian Faur. Doi compozitori care au mai avut piese calificate la Eurovision.

Cristian Faur a scris și piesa din 2005 cu care a participat Luminița Anghel, dar și pe cea din 2013, cântată de Cezar Ouatu. Andrei Tudor a reprezentat România la Eurovision în 2008, când piesa lui a fost cântată de Nico și Vlad Miriță.

Luminița Anghel participă pentru a patra oară în finala Selecției Naționale Eurovision România, în ultimii zece ani. În 2005 a câștigat Selecția Națională și a mers la Kiev, în 2010 s-a clasat pe locul 2, iar în 2013 pe poziția a treia.

Finala Selecției Naționale Eurovision România 2015 va avea loc la Craiova, pe 8 martie, în Sala Polivalentă, și va fi transmisă în direct de TVR 1.

Ascultă piesa Luminiței Anghel și spune dacă crezi că merită să reprezinte România la Eurovision 2015 în Austria.

>