Breaking news

Lui Cheloo i s-a pus gând rãu anul ãsta la X Factor

Marylin Monroe de România îl vrea de bãrbat pe Cheloo, juratul intransigent și dur de la X Factor România 2013, de la Antena 1.

cheloo - x factorX Factor continuã duminicã, de la 20:30, la Antena 1, cu un nou episod de audiţii. Printre tinerii care şi-au fãcut apariţia în faţa juriului în acest sezon se numãrã şi Iuliana Butenco, o concurentã de doar 20 de ani, venitã tocmai de peste Prut, cu gândul de a-l cuceri pe cel mai dur dintre juraţii X Factor.

Cheloo e genul meu, îmi place cum aratã, îmi place stilul lui, e un bãrbat adevãrat. Am aflat de curând cã e liber!” a mãrturisit Iuliana, în backstage.

Tot în culise, concurenta şi-a fãcut şi un portret: Cheloo, sunt Iuliana, am 20 ani, sunt tânãrã, frumoasã, deşteaptã şi singurã, aşa cã nu ai nicio şansã!

Delia şi Bittman au aflat imediat acest amãnunt şi au încurajat-o pe Iuliana sã se aşeze în braţele lui Cheloo, ceea ce frumoasa moldoveancă a și făcut!

Delia a imortalizat momentul, cu ipad-ul ei, iar toți au ȋnceput să strige, ȋn gura mare: Cheloo se ȋnsoară anul ăsta!.

Dacã va reuşi sau nu sã îl cucereascã pe juratul X Factor, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30,  în cel mai nou episod X Factor, la Antena 1.