Breaking news

Lucruri interesante despre sloturile progresive pe care trebuie să le știi!

Jackpoturile progresive sunt foarte renumite în universul jocurilor de noroc. Fie că este vorba de un cazinou online sau offline, oamenilor le place să joace la sloturi progresive. Acest lucru se datorează în principal faptului că slotul progresiv crește de fiecare dată când cineva îl joacă și nu câștigă nimic.Totodată, păcănelele cu jackpoturi progresive sunt singurul tip de slot machine la care ai putea câștiga milioane.

Bineînțeles, numărul oamenilor atrași de această opțiune de joc este considerabil mai mare. Lovirea jackpot-ului în sloturile progresive este dificilă, dar este atât de plină de satisfacții încât este ușor să uiți de orice alt inconvenient. Chiar dacă nu se plătesc des, șansa de a câștiga sume spectaculoase îi determină pe jucători să se înghesuie să le joace.

Iată câteva informații interesante despre sloturile progresive regăsite în ofertele de joc ale pieței de casino online România pe care este posibil să nu le mai fi auzit până acum.

Poți lovi jackpot-ul dacă joci cu maximul de credite

Unul dintre principalele aspecte pe care ar trebui să le știi despre sloturile progresive este că, pentru a te califica pentru câștigul plății maxime, trebuie să optezi și pentru pariul maxim. În caz contrar, vei putea câștiga și plasând un pariu minim sau ce alt pariu mai consideri tu potrivit ție, însă nu vei câștiga sume spectaculoase așa cum este capabil să ofere jackpotul.

Acest lucru nu înseamnă că pariurile maxime îți cresc șansele de câștig cu mult, însă cu siguranță acestea vor fi mai mari de zero.

Jucătorul are un avantaj la sloturile progresive

Tehnic vorbind, sloturile progresive ar trebui să pună toți jucătorii în avantaj. Și sigur că fac acest lucru, dar există o mare incertitudine dacă această abordare dă roade sau nu. Teoretic, dacă o persoană cheltuiește suficient bani și timp pe un slot machine progresiv, șansele sale de a câștiga cresc. Dar, în realitate, nimeni nu știe când va plăti aparatul, ceea ce crește și reduce spectaculos și concomitent șansele de câștig.

Un joc care plătește de obicei la fiecare șase luni ar putea să nu plătească timp de nouă luni. Și da, asta ar însemna că ai șanse mari să obții o plată. Dar nimeni nu știe când va veni acel moment.

Sloturile progresive au un RTP mai mic

Chiar dacă vin cu grafici fascinante și șanse de câștig care îți dau fiori, sloturile progresive nu sunt atât de avantajoase pe cât par. Orice joc de noroc care este avantajos pentru jucători are de obicei o rată de revenire la jucător de peste 95%. Cele mai bune cote sunt cele care oferă un RTP de peste 98%.

Ceea ce se întâmplă în cazul sloturilor progresive este că nimeni nu câștigă mai mulți bani în afară de jackpotul progresiv ocazional. Chiar dacă această sumă este imensă, dacă stai să analizezi tiparul pe termen lung, rata RTP este de obicei mai mică de 95%. Deci, dacă intenționezi să joci un slot machine care să îți ofere un anumit avantaj ca jucător, sloturile normale sunt o opțiune mai bună decât sloturile progresive.

Optează pentru sloturi progresive independente

Sloturile progresive mai mari sunt foarte atractive și ar putea oferi o mulțime de jocuri, iar, de obicei, sloturile independente cu jocuri mai mici au șanse mai mari de plată. Dacă ai pus ochii pe un jackpot, găsirea unei păcănele cu un grad de risc mai mic te va ajuta. Jocurile progresive precum Megabucks sunt extrem de populare și irefuzabile. Șansele de a câștiga sunt însă foarte mici.

Formează-ți o echipă și mergeți să vă revendicați câștigul

Jucătorii avantajați sunt acei jucători care joacă doar atunci când au un avantaj asupra cazinoului. De exemplu, un contor de cărți din Blackjack ar putea fi considerat un jucător avantajat.

În sloturile progresive, atunci când o plată este întârziată de mult, jucătorii au un avantaj față de aparat. Uneori, în astfel de situații, un grup de jucători cu avantaj ocupă toate mașinile cu acel slot progresiv și joacă până când unul dintre ei câștigă jackpotul și apoi împart banii. Totodată, fii atent deoarece există unele cazinouri au reguli care interzic această activitate.

Nu acorda atenție zvonurilor despre anumite titluri de joc

Probabil ai citit de-a lungul timpului articole care susțin că Megabucks este unul dintre cele mai faimoase sloturi progresive din istorie. Dar, la fel ca orice lucru cu un statut legendar, există un fel de mit atașat acestuia. Oamenii spun că oricine câștigă un jackpot Megabucks, s-ar putea confrunta cu moartea sau cu un alt impas teribil.

Însă aceste informații sunt doar povești din folclor, iar jocurile de noroc nu au produs niciun deces până în prezent. Acest zvon și multe altele similare s-au născut din neputința și supărarea celor care nu au reușit să obțină rezultatele așteptate și nu ar trebui să îți schimbe cu nimic atitudinea față de anumite titluri de joc.

Chiar dacă sloturile progresive oferă unele dintre cele mai restrânse șanse de câștig, spre deosebire de orice alt tip de jocuri de noroc, jucătorii încă le adoră. Le oferă ceva de care să se bucure fără să se stea prea mult pe gânduri . Mai ales persoanele nou inițiate în lumea jocurilor de noroc.

Sloturile progresive sunt probabil cel mai faimos tip și mai intrigant de joc de sloturi. Acestea cuprind o gamă largă de titluri și o sumă jackpot progresivă foarte atractivă. Titlurile progresive abundă în adrenalină, iar factorul hazard îi spune și el cuvântul și amplifică fiorii pe care îi resimt jucătorii atunci când se bucură de cele mai populare păcănele.