Breaking news

Lucrările topografice pot fi efectuate de echipa EuroSurvey

loading...

Oricine viseaza la o proprietate de vis, iar cresterea cererii pentru imobiliare influenteaza implicit si nevoia pentru alte servicii. Asadar, descopera serviciile de topografie de la Eurosurvey de care ai nevoie intr-o multime de contexte. Datele arata ca Romania gazduieste cel mai mare numar de proprietari de imobiliare din Europa, fapt care presupune ca e nevoie si de serviciile aferente.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie ce este topografia, adica o ramura a geodeziei care se ocupa cu studierea tehnicii masuratorilor anumitor portiuni limitate din suprafata Pamantului, dar si reprezentarea grafica cu ajutorul carora se intocmesc planurile si hartile. Asadar, rolul inginerilor Eurosurvey este acela de a executa masuratori in pe durata executarii a diferite structuri, fapt care este foarte important. Eurosurvey aduce experienta de care este nevoie in acest domeniu pentru a pune totul in practica si indiferent de complexitatea lucrarilor, intotdeauna pot fi atinse cele mai mari performante. Printre cele mai comune operatiuni de care putem aminti in aceste situatii se numara trasarea limitei pentru sapatura, a pozitiei pentru proietarea pilotilor si a peretilor mulati. Mai departe, amintim de trasarea axelor dintre toate proiectele pentru orice nivel, trasarea cotei zero si a tuturor celorlalte implicate, dar si trasarea cotelor si pozitiei cofrajelor.

Aceste detalii pot parea simple la prima vedere, insa in realitate e nevoie de precizie maxima pentru ca cele mai mici detalii pot face diferenta. Mai departe amintim de pozitionarea si verificarea verticalitatii macaralelor si a celorlalte echipamente de lucru pe care le intalnim pe santier, verificarea in fiecare zi a tuturor elementelor executate, de la armaturi, pana la cofraje, stalpi sau diafragme. Se traseaza si cotele pentru betonul de egalizare, se verifica pozitionarea armaturii si a placutelor metalice, a pozitionarii si verificarii verticalitatii stalpilor realizati din metol sau beton, dar si pozitionarea grinzilor. Nu in ultimul rand, se calculeaza volumul necesar pentru sapatura si umplutura.

Cu siguranta, oricine a auzit de tot felul de probleme cauzate de proceduri care nu au fost puse in practica asa cum se cuvine, iar acesta este un domeniu in care nu este loc de gresala pentru ca cea mai mica neatentie poate avea urmari complicate. Totusi, cine apeleaza la Eurosurvey nu se complica si nu are parte de nicio bataie de cap. Pentru a fi puse in practica procedurile poate fi nevoie de solicitarea coordonatelor de contur ale unui imobil de la Oficiul de Cadastru aferent. Bineinteles, in cazul in care este posibil, e mai simplu sa fie furnizata o copie a documentatiei cadastrale care sa contina coordonatele imobilului. Pe baza informatiilor obtinuta se elibereaza procesul verbal de trasare de care e nevoie pentru a evita orice problema cu vecinii sau cu autoritatile.

Stii ca esti pe maini bune aici intrucat experienta specialistilor Eurosurvey chiar face diferenta si nu exista situatii care sa fie mult prea complicate pentru acestia incat sa nu poate fi gestionate asa cum se cuvine. Iti este mult mai usor sa iti duci proiectele la bun sfarsit atunci cand ai parte de ajutor de specialitate din partea celor mai buni oameni. In plus, experienta isi spune cuvantul si datorita faptului ca procedurile sunt puse in practica imediat, astfel ca rezultatele sunt atinse in cel mai scurt timp si toata lumea este multumita pe deplin. Nu in ultimul rand, si costurile implicate sunt minime, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a apela la serviciile de topografie de la Eurosurvey. Apeleaza acum si bucura-te de cele mai bune servicii de pe piata care te asteapta la preturi minime!

loading...