Breaking news

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, vinovat de producerea unui accident pe Valea Oltului

loading...

Lucian Isar a produs joi, un accident pe Valea Oltului. Soţul Alinei Gorghiu a intrat pe contrasens și a produs accidentul rutier. Lucian Isar a fost singurul rănit în urma impactului dintre mașini.

lucian isarLucian Isar se afla la volanul unei maşini care a produs un carambol pe DN 7, lovind o autoutilitară şi un TIR, care a ajuns pe calea ferată şi a blocat traficul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că traficul rutier pe Drumul Naţional 7 a fost blocat pe un sens, iar traficul feroviar a fost blocat total după ce un TIR a ajuns pe calea ferată, din cauza unui şofer care a intrat pe contrasens în zona localităţii Câineni, jud. Vâlcea.

Un autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi apoi cu un TIR, care a căzut pe calea ferată. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit uşor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Alina Gorghiu a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul nu s–a soldat cu victime, iar soţul ei va face investigaţii medicale suplimentare în Bucureşti.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a confirmat, pentru MEDIAFAX faptul că Lucian Isar nu suferit răni grave şi nu a avut nevoie de internare.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>