Breaking news

Luca Niculescu a filmat la 40 de grade Celsius, un promo pentru campania România din interior

Din 16 septembrie, de la 18.30, Digi24, dă startul campaniei “România|Din Interior”, o campanie prin care postul TV din portofiul RCS&RDS atrage atenția asupra resurselor naturale pe care România le are și care nu sunt bine folosite.

Vedetele Digi24  susțin campania emisiunii „Din interior” și au filmat o serie de promo-uri în locații deosebite din țară.

Luca Niculescu, prezentatorul emisiunii “24 într-o oră”, a îndurat canicula pentru a se alătura colegilor în efortul de promovarea a campaniei Digi24.

Pentru mine, care sunt citadin convins, orice filmare în afara orașului este o aventură. Și aceasta a fost. Probabil că am filmat într-una dintre cele mai călduroase zile din an și, deși prevăzuserăm să începem filmarea dimineața, nu am reusit decat dupa ora 13.00. Asta pentru ca ia timp sa gasesti locul ideal: trebuia un peisaj cu stuf, dar si degajat, cu pasari, dar nu in exces etc. Ca urmare, am avut toate avantajele si dezavantajele filmatului in exterior– adica am gasit acel loc- dar a trebuit sa reluam filmarea de multe ori pentru ca fie ti se aseza o libelula pe mana, fie broastele oracaiau prea tare, fie trecea o pasare prea aproape . Am avut insa parte de o echipa de filmare simpatica si profesionista, care nu a fost deranjata de prea desele intreruperi si reluari, unele din cauza prezentatorului care, distras de frumusetea peisajului si toropit de caldura, mai uita textul”, își amintește amuzat Luca Niculescu.

În cadrul campaniei “România|Din Interior” telespectatorii vor urmări materiale fascinante, realizate de echipa emisiunii “Din interior”. După 10 ani în care nicio echipă de televiziune din România nu a mai reușit această perfomanță, echipa Digi24 a filmat urși în sălbăticie. De altfel destinul ursului brun din pădurile românești constituie unul dintre subiectele campaniei.

Luca Niculescu a fost impresionat de modul în care reporterii emisiunii „Din interior” au reușit să surprindă frumusețile țării.

Telespectatorii vor descoperi o Românie frumoasă, o Românie pitorească (să nu uităm că s-au împlinit recent 110 ani de la apariția cărții lui Vlahuță, pe care ar trebui să o recitim), o Românie  pe care o vor iubi și pe care își vor dori să o descopere. O Românie pe care acum și eu îmi doresc să o descopăr. Și, în același timp, o Românie cu destule probleme. Probleme care nu sunt de nerezolvat, cred eu. Apoi vor descoperi o echipă, cea a emisiunii “Din interior”, extrem de talentată și dedicată, o echipă formată din tineri care își iubesc meseria și care au filmat în locuri unde nu mă gândeam că vor reuși să ajungă”, spune Luca.

>