Breaking news

Luca George Tatomir, urcare spectaculoasă de 100 de locuri în clasamentul ATP

loading...

Luca George Tatomir, în vârstă de 19 ani, a reușit azi, o urcare spectaculoasă în ierarhia mondială de simplu masculin din cadrul ATP. Românul a urcat 100 de locuri la simplu și 83 de poziții la dublu masculin.

luca george tatomirLa 19 ani, Luca George Tatomir, reușește să urce pe locul 845 mondial, în clasamentul de simplu masculin al ATP. Față de acum două săptămâni, când a fost actualizat clasamentul, Luca a reușit o urcare incredibilă de 100 de locuri, având un total de 20 de puncte ATP. Este cea mai bună clasare din carieră a lui Tatomir care se află în circuitul profesionist din mai 2011.

Tânărul tenismen nu are în palmares niciun trofeu câștigat în proba de simplu masculin. Doar două semifinale în turnee Futures ITF, una în decembrie 2014 în Iran și alta în mai 2015 în România.

Luca George Tatomir stă mai bine în clasamentul de dublu masculin unde a reușit o urcare la fel de spectaculoasă. Românul a urcat 83 de locuri și este de azi pe poziția 614 ATP, cea mai bună din carieră, cu un total de 84 de puncte.

La dublu, Tatomir are două trofee Futures ITF, unul cucerit  alături de Antonescu Vasile în ianuarie 2015 în Iran, și cel de-al doilea în luna mai în România, alături de Carpen Alexandru Daniel.

loading...