Breaking news

Lorenzo Heel prezinta colectia CHILDHOOD la Qreator by IQOS

Designer-ul Lorenzo Heel, invita publicul iubitor de moda la prezentarea primei lui colectii "Childhood", in Bucuresti

loading...

 

Dupa debutul de succes din cadrul Romanian Fashion Philosophy, artistul a continuat sa lucreze la tinute, concepandu-le intr-un stil mult mai interesant si placut, pentru a le prezenta intr-un cadru cel putin la fel de interesant, si anume, platoul din spatele vilei Qreator by IQOS din Bucuresti.

Lorenzo, in varsta de 24 de ani, dupa 7 ani de practica in atelierele de moda din Bucuresti, vine sa faca spectacol si sa transmita un mesaj publicului.
Colectia vestimentara este una conceptuala care imbina fin zona artistica (eclectica) si zona comerciala. Colectia este compusa din 20 tinute, toate acestea avand ca surse de inspiratie zona cabaretului, zona anilor 70″-80″ si zona de Orient Extrem . Avantgarda defineste cel mai bine aceasta suita de vestminte dar totodata ele pot fi purtate cu usurinta in contexte diverse. Publicul caruia ma adresez este format din artisti de scena : cantareti , dansatori si actori.

  Colectia mea este una colorata, bogata in materiale de calitate si design fascinant .
Temele pe care imi doresc sa le subliniez sunt: egalitatea rasiala( in prezentare sunt modele masculine de culoare) egalitate religioasa si egalitatea sexuala privita ca gen sexual (de ex: in prezentare sunt modele androgine).

 Poate suna utopic in viata de zi cu zi dar pe podium povestile se pot contura , imagina si aplica. Tinutele vor fi completate de: incaltari, genti, bijuterii, coafuri si machiaje pe care le -am ales personal , in ideea de a sustine tot ceea ce s-a facut in materie de itemuri vestimentare. ” – a scris Lorenzo in biografia de pe site-ul lui.

www.lorenzoheel.com

Evenimentul are loc pe Bulevardul Aviatorilor 8A, (Piata Victoriei) la Vila Qreator by IQOS, sambata, 5 mai, incepand cu orele 18:00.

Pentru confirmarea particparii in cadrul evenimentului, acreditari sau alte informatii:
Claudiu Dumitrache – 0760 138 885 sau claudiudumitrachegroup@yahoo.com

loading...