Breaking news

Loreen zice că i-a plãcut la X Factor România

Dupã ce presa a interpretat greşit cuvintele lui Loreen pe scena X Factor, cântãreaţa a postat asearã pe contul ei de Facebook un anunţ prin care a explicat exact ce s-a întâmplat.

La cinci zile de când a cântat live pe scena X Factor România, Loreen explică pe pagina sa de facebook incidentul de la București legat de declarația e ca nu a auzit nicio voce.

Am auzit cã o parte a presei a interpretat greşit comentariul meu când am spus <<Nu e voce>> în platoul X Factor în timpul conversaţiei cu prezentatorii. Vreau sã clarific cã mã refeream la faptul cã nu exista traducere simultanã în cascã şi nu puteam înţelege întrebãrile prezentatorilor, nimic mai mult. Apropo, am auzit multe voci grozave la X Factor România! Mult succes tuturor!”, a scris Loreen pe pagina sa de facebook.

Loreen, câştigãtoarea Eurovision 2012 a venit sãptãmâna trecutã în România în calitate de invitat special la X Factor.

Duminica aceasta, o altã artistã de talie internaţionalã, Alexis Jordan urcã pe scena X Factor, în calitate de invitată specială în cea de-a treia gală live a super show-ului de la Antena 1.

Lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro continuă duminică, de la 20.30.

Toată atenţia se îndreaptă acum asupra Deliei, jurata care a pierdut trei trupe în doar două gale.

Tot duminică, telespectatorii vor putea  vedea şi cum evoluează cei 11 concurenţi rămaşi în concurs şi vor avea ocazia să îşi voteze, din nou, preferaţii, salvându-i de la eliminare.

După primele două gale live, Dan Bittman mai are în concurs toţi cei cini concurenţi, Cheloo patru, iar Delia doar două trupe, după ce duminica trecută a rămas şi fara 2B şi fără băieţii de la Station 4.

>