Breaking news

Fely Donose, trimisă de public, direct în semifinale la Vocea României

Fely Donose, din echipa lui Marius Moga, a primit cele mai multe voturi din partea publicului și s-a calificat în semifinala concursului Vocea României.

Din cei patru concurenți aflați în echipa lui Moga, publicul a plăcut-o cel mai mult pe Fely Donose. Aceasta s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor care au trimis-o direct în semifinala din 14 decembrie.

Cele mai puține voturi le-a primit Cezar Dometi care a fost eliminat din concurs. În timp ce Vizi Imre și Robert Reamzy au intrat la decizie. Iar Marius Moga a trebuit să decidă pe care din cei doi va trimite în semifinale.

După ce a spus că este momentul cel mai neplăcut al show-ului, Moga a decis să meargă mai departe în concurs cu Vizi Imre.

Ce să zic, e frumos să fi în scaunul ăsta, cred că ce cel mai „frumos„ moment când trebuie să hotărăști cine rămâne și cine merge acasă. E ciudat că sunt atât de mulți oameni pe online și au anumite preferințe. Unii își păstrează valul ca la surfing, alții nu. Sunt diferențe între voi și îmi este foarte greu să mă hotărăsc. Din momentul în care m-au invitat la această emisiune, am întrebat cum se cheamă mi-au spus: Vocea României, nu vreau să fiu ipocrit, asa că  eu am să merg mai departe cu Vizi”, a spus Marius Moga.

Drept urmare, Robert Reamzy părăsește concursul Vocea României.

>