Breaking news

Loredana și George Zafiu prezintă concertul Europa FM „Live Pe Plajă”

Europa FM dă startul distracției pe plaja românească de la Malul Mării. Cea de-a treia ediție a concertului ”Live pe Plajă”, va avea loc azi, 1 august, avându-i ca maeștrii de ceremonie pe Loredana și George Zafiu.

loredana groza - george zafiuCel mai important concert al sezonului de pe litoralul românesc va fi prezentat  de LOREDANA, alături de George Zafiu. Celebra cântăreață și gazda matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM vă așteaptă la Black Sea Arena, unde va a avea loc a treia ediție a evenimentului „Live Pe Plajă”.

„După petrecerile Europa FM – LIVE în Garaj, LOREDANA va încinge atmosfera pe plaja dintre VENUS și SATURN. De această dată vom fi pe aceeași scenă în calitate de prezentatori ai celei mai frumoase și calde întâlniri cu publicul nostru. Pentru mine această seară e o sărbătoare a bunei dispoziții, iar energia debordantă a Loredanei va completa un spectacol magic de lumini și lasere, de  care sunt sigur că ne vom aminti multă vreme de acum încolo. Veniți sâmbătă, 2 august, să ne bucurăm împreună de o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!”, a spus George Zafiu, Director de programe Europa FM și realizator al emisiunii „Deșteptarea”, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor, într-un concert care va începe la ora 19.30 și va dura mai bine de 5 ore.
Invitata specială este Oceana.

„Cred că pentru orice artist internațional este o plăcere să cânte în fața unor oameni atât de deschiși, care știu să se bucure de viață și de muzică. (…) „Într-un fel, cariera mea a început în România unde piesa Cry Cry a fost numărul 1, după care am devenit celebră în Polonia, Rusia și alte țări. România mi-a purtat noroc. Am pregătit o selecție care sper să bucure publicul de pe litoral.”, a declarat Oceana, LIVE în matinalul Deșteptarea.

Ajuns la cea de-a treia ediție, „Live Pe Plajă”  a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

>