Breaking news

Loredana și Cornel Ilie de la Vunk au lansat la Europa FM, noua lor piesă „Nu știu cine ești”

loading...

Loredana și Cornel Ilie de la Vunk au lansat, în această dimineață, la Europa FM, în premieră, noua lor piesă  „Nu știu cine ești”. Cei doi artiști au fost invitați în emisiunea matinal „Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

loredana si cornel ilieDiva a vorbit însă și despre noul ei look, ea are o altă coafură, adoptând stilul părului scurt.

„E noua mea coafură pixie! Îmi place foarte mult” a spus Loredana.

Artista a fost complimentată de toți cei prezenți în studio, care au decretat la unison că noua tunsoare o prinde foarte bine.

Lori a vorbit și despre concertul său „Magic” programat pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din București, transmițându-le fanilor să se pregătească pentru un super-show, plin de magie și de surprize.

Nu vreau să vă spun prea multe, dar trebuie să vă pregătiți sufletește pentru o seară magică. Vor fi muzicieni, magicieni, costume… cine va fi prezent acolo va fi martorul unui eveniment unic! O spun fără lipsă de modestie, pentru că muncesc foarte mult pentru acest concert – zi și noapte, a mărturisit Lori.

După concertul din 23 noiembrie, Loredana pregătește și un turneu în țară: Vom merge în turneu dar setul de la Sala Palatului nu va putea fi reprodus în întregime. De aceea, veniți la concertul de pe 23 noiembrie pentru că va fi irepetabil! Visul meu secret este să merg cu acest concert în toată lumea, pentru că așa a fost gândit: să fie înțeles de oricine, indiferent de limbă sau de vârstă.

Loredana a dezvăluit și cu cine va face echipă în următoarele etape ale emisiunii „Vocea României”. Este vorba de Cornel Ilie.

Voi fi co-antrenorul lui Lori și… o să fac pe deșteptul acolo!”,  a spus, râzând în hohote, solistul trupei Vunk.

O să vedeți un Cornel Ilie foarte, foarte carismatic și cu niște replici în buzunare senzaționale! Îl veți descoperi într-o cu totul altă lumină!”, a explicat Loredana.

Emisiunea „Deșteptarea”, cu Monica Anghel Vlad Petreanu și George Zafiu se aude la Europa FM, în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00.

loading...