Breaking news

Lora, senzuală și erotică, la “Te cunosc de undeva!”

Lora se va transforma în Kylie Minogue, sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”, și va cânta aproape toată piesa „Slow”  întinsă pe un prosop.

lora - te cunosc de undevaCei opt campioni ai transformărilor totale au pregătit timp de o săptămână noi personaje pe care le vor imita cu talent, umor și dezinvoltură sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Anda Adam va cânta în travesti precum Marc Antony, CRBL va trebui să pară mic și uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în rolul lui Kylie Minogue, va fi mai erotică și senzuală ca niciodată. Rona Hartner va fi Adrian Minune și va cânta, în țigănește, acompaniată de un taraf.

Pepe se va undui pe ritmurile piesei “Puișor”, precum Lora, colega sa pe care va trebui să o imite, iar Maria Buză se va transforma în Elena Cârstea și îi va dedica acesteia momentul său artistic.

Florin Ristei va face travestiul său suprem, când va cânta precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge îi va da ușoare bătăi de cap engleza pe care o cântă Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.

Lora, întinsă pe un prosop, va crea un moment extrem de senzual și erotic, în această ediție a show-ului transformărilor.

Faptul că va trebui „să cânte de la început până la sfârșit întins și foarte aerat”, după cum descrie chiar ea felul în care va trebui să interpreteze piesa “Slow”,  îi va crea oareșce probleme Lorei.

Îți vine, la efort, să cânți mai în forță. Aici e o mică problemă… Pentru că amețesc de la aer, de la prea mult oxigen”, spune ea.

După ce Lora își încheie momentul, Andrei Aradits acceptă invitația prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și vine pe scenă, ca să le arate acestora cât este el de senzual, și ca să le demonstreze colegilor din juriu că nu e așa greu să cânți întins pe prosop,

Cum o imită Aradits pe Kylie Minogue, întins pe un prosop, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

>