Breaking news

Lora, Connect-R și Vasile Muraru, dați afară de Antena 1 din juriul Next Star

loading...

După cinci sezoane pline de succes și audiențe colosale, Antena 1 decimează juriul Next Star. Lora, Connect-R și Vasile Muraru au fost dați afară din juriu pe motiv de lipsă de cooperare. Maria Cârneci este între două ape, iar Pepe este sigur că rămâne în juriu cel puțin încă un sezon.

Juriu Next StarNext Star revine în primăvară pe micul ecran la Antena 1 însă cu un juriu aproape nou. Din cei cinci jurați, doar Pepe este bătut în cuie pentru noul sezon.

Lora, Connect-R și Vasile Muraru au fost dați afară de Antena 1 pe  motiv că nu cooperau cu Trustul Antena Group pentru promo, filmări și interviuri exclusive.

Lora era nemulțumită de faptul că nu se poate promova cu muzica ei și la posturile tv concurente și a decis că e mai bine să nu mai parafeze o nouă înțelegere cu Antenele lui Voiculescu.

Contractul cu Antena Group a expirat pe 1 ianuarie 2016. Ultima apariție a Lorei a fost la Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru.

Producătorii Next Star negociază acum cu CRBL pentru scaunul lui Connect-R, cu Stela Popescu pentru “postul” lui Vasile Muraru și cu Alina Eremia pentru locul juratei Lora.

Însă, se zvonește că Alina Eremia ar fi bătut palma cu Pro TV pentru Vocea României, în locul Loredanei Groza.

Tot la Pro TV va merge și lora, în jurul show-ului Voice Kids ce va începe în 2016.

Prima emisiune a Next Star a fost difuzată pe 18 aprilie 2013.

Prima ediție Next Star a fost câștigată de Omar Arnaout, cea de-a doua de Vanessa Marzavan, sezonul cu numărul trei al concursului a fost câștigat de Rose Marie Lanciu.

Isabela Pamparău, în vârstă de 12 ani din Botoşani, a cucerit trofeul celui de-al patrulea sezon Next Star. Iar în acest an, trofeul a plecat în Ucraina la contorsionista Emily Moskalenko.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>