Breaking news

Lora cântă în premieră cu taraf, în finala Te cunosc de undeva

loading...

Seara premierelor, Marea finală “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă de la Antena 1, este seara premierelor: Lora cântă prima oară cu un taraf, Jorge interpretează pentru prima dată muzică populară.

lora - tarafEste seara premierelor sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în Marea Finală a sezonului Gold a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Pentru prima dată în istoria acestui show, vor fi cinci finaliști în loc de patru, Și asta pentru că ocupanții locurilor patru și cinci au avut același punctaj, iar juriul a decis să fie acceptați ambii în finală. Așadar, sâmbătă, câștigătorul trofeului se va alege dintre Jorge, Lora, Pepe, Maria Buză și Rona Hartner.

În Marea finală, Rona Hartner, care se va transforma în Loredana, va cânta pentru prima oară “Sanie cu zurgălăi”.

“N-am cântat-o niciodată, pentru că are niște modulații… Ajunge la un moment dat foarte sus, apoi coboară foarte jos… De aceea, am evitat să o cânt pe la petreceri, deși îmi place la nebunie”, spune Rona.

De asemenea, Lora, care o va imita pe inegalabila Romica Puceanu, va cânta pentru prima oară muzică de petrecere cu un taraf live.

“Nu m-am așteptat să fie așa finala… Nu am mai cântat muzică de petrecere”, spune aceasta. Pe scena de la “te cunosc de undeva!”, Lora va avea de interpretat cântecul “Răpirea din Serai”.

Și tot în Marea Finală, Jorge, care va fi Matilda Pascal Cojocărița, va cânta pentru prima oară muzică populară, iar melodia sa va fi „În noaptea asta, toată lumea e a mea”.

Cum se vor descurca ei, bifând aceste premiere, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

jorge - matilda

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>