Breaking news

Lora a refuzat să guste friptura de iepure prgătită de bucătarii Junior Chef

Lora, jurata Next Star a fost invitată să deguste preparatele micuților bucătari de la Junior Chef, însă când a văzut că trebuie să mănânce iepure, artista a refuzat.

Lora_Junior ChefLunea aceasta, de la 20:30, micuţii concurenţi de la Junior Chef ajung în semifinală şi luptă mai aprig ca niciodată să îşi demonstreze talentul şi ingeniozitatea nu doar în faţa celor trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Vizante, ci vor să-i cucerească şi pe cei 4 invitaţi speciali ai ediţiei – Lora, Corina, Connect-R şi Cosmin Seleşi.

Într-un decor de basm, conacul Manasia, semifinaliştii fac trei echipe şi se întrec în preparate originale, inspirate din bucătăria europeană – echipa Prinţesei Polonic, orientală – echipa lui Vizante, dar şi din bucătăria tradiţională – echipa lui Horia Vîrlan.

Cel mai mult „de furcă” au avut prichindeii cu jurata Next Star, Lora, care nu a putut gusta nici preparatul pe bază de iepure, nici pe cel de raţă: Am avut iepure acasă. Nu pot face asta! Nu pot nici măcar să mă gândesc. Prietenia mea cu aceste animale nu mă lasă să le pot mânca. Eu nu-mi mănânc prietenii.

Maestrul Horia a completat imediat: Şi eu am avut porci şi i-am mâncat!

Micuţul Giulio, cel care a preparat felul pe bază de iepure a fost puţin dezamăgit că nu a reuşit să o convingă pe Lora să guste: Şi eu am iepure acasă şi totuşi l-am gătit pe acesta!

În schimb, artista a savurat un preparat cu scoici Saint-Jacques, dar şi garniturile celor două preparate pe bază de iepure sau raţă.

Cum s-au descurcat micuţii şi cine merge mai departe, în marea finală a show-ului, rămane de văzut luni, de la 20:30, la Antena 1.

>