Breaking news

Lora a avut reacții adverse grave după vaccinare: Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic

Lora a trecut prin momente groaznice după ce şi-a făcut rapelul cu vaccinul împotriva coronaviruslui. Artista a povestit, vineri, că i-a fost atât de rău încât nu se putea ridica din pat, se ţinea de pereţi şi ardea carnea pe ea.

„Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul,  dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare. Mă ustura carnea și nu puteam  să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine durerea de cap a fost anormală.(..) Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”,  a spus Lora pe rețelele de socializare.

Lora a spus că marţi a venit la PRO TV pentru a prezenta emisiunea „Vorbeşte lumea” alături de Cove, însă a trebuit să plece acasă pentru că a început să se învârtă tot platoul cu ea.

“Marţi am avut rapelul, am venit ca o floricică la emisiune, când a început să se învârtă platoul. Cove a trebui să termine emisiunea singurel. Eu am adormit în drum spre casă, am ajuns acasă, am dormit pe canapea până la 10 seara. Pur şi simplu, nu mă puteam ridica. Am simţit migrene, usturime a pielii, am făcut febră şi m-am văitat ca o… . La prima doză nu am avut nimic. Sunt foarte bine, a durat mai puţin de 24 de ore nebunia, dar mi s-a recomandat să stau acasă, a dezvăluit Lora, vineri, la Vorbeşte Lumea.