Breaking news

Logică de blondă | Elena Udrea consideră că aranjatul sânilor în public e un gest banal

Elena Udrea a fost fotografiată de jurnaliști, săptămâna trecută, în timp ce-și aranja sutienul, în public, de față cu presa și cu alte persoane, în timpul unei deplasări în campania electorală. După ce poza a făcut înconjurul internetului și a fost preluată și de tabloidele britanice, Udrea oferă o explicație tipic blondelor.

elena udrea - saniElena Udrea a fost fotografiată în timp ce își trage bluza, atât de tare, încât lasă la vedere un decolteu la limita decenţei, de față cu un bărbat trecut de 50 de ani care se holba la ea.

Elena Udrea consideră că aranjatul sânilor în public reprezintă un gest banal și firesc. Asta este explicația oferită de blonda lui Băsescu, candidată la prezidențiale. Cea care vrea să devină președintele României.

“O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză? Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd. Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!“, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fotografia controversată în care Elena Udrea părea că îşi arată sânii susţinătorilor ei a ajuns în ediţia online a metro.co.uk, care a arătat că incidentul din România a dat naştere unei dezbateri legate de ţinutele femeilor din politică.

>