Breaking news

Liziera de Lac mai are cateva case de vanzare

In Liziera de Lac, mult-asteptatul proiect rezidential dezvoltat de Liebrecht & Wood, mai sunt doar cateva case de vanzare. Aceasta locatie privilegiata le ofera rezidentilor combinatia perfecta de facilitati urbane si o comunitate linistita, dezvoltata in mijlocul naturii, fiind optiunea ideala pentru familiile si persoanele care doresc sa-si cumpere casa de vis.

Complexul Liziera de Lac este un adevarat orasel in miniatura, amplasat pe malul lacului Tataru, in apropiere de padure, la doar 15 minute distanta de Bucuresti, fiind direct conectat cu autostrada A2. Pana in centrul orasului, cei care au ales sa finalizeze deja procesul de vanzare – cumparare fac doar 45 de minute.

Cele 94 de case din Liziera construite in prima faza a proiectului au o suprafata utila care porneste de la 82 m² si poate ajunge pana la 134 m². Pentru detalii privind toate cele 7 tipuri de case poti accesa acest link: https://www.lizieradelac.ro/case.

Case in mijlocul naturii, cu facilitati urbane

Complexul rezidential de case proiectat de studioul de arhitectura belgian CONIX RBDM si biroul de arhitectura Corvin Cristian Studio se mandreste cu o serie de facilitati care il fac sa fie mai presus de restul.

De la suprafata generoasa acoperita de zone verzi – 52% si promenada de pe malul lacului, la piscina moderna si terenurile de sport, Liziera de Lac are ceva de oferit pentru toata lumea. Proiectul dispune, de asemenea, de spatii de joaca, asigurandu-se ca familiile cu copii se pot bucura de petrecerea timpului in aer liber intr-un mediu sigur, datorita pazei disponibila 24/7.

In plus fata de facilitatile exterioare, Liziera de Lac ofera o serie de facilitati interioare care cu siguranta vor impresiona. Community Hub-ul, de exemplu, este locul perfect pentru ca rezidentii sa socializeze sau sa petreaca timp lucrand. Cu o zona de lounge, cafenea si restaurant, este ideal pentru cei care lucreaza remote, dar nu vor sa petreaca tot timpul in casa.

Casele in sine sunt proiectate cu cea mai mare grija si atentie la detalii. Dispun de camere spatioase, cu ferestre mari, care ofera din abundenta lumina naturala. De asemenea, rezidentii au posibilitatea de a integra in casa si cele mai noi tehnologii: sistemul Smart Home, extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Cu 12 hectare de panouri solare, sistem independent de irigatii, statii proprii de tratare a apei potabile si uzate, testarea permanenta a calitatii aerului si un sistem de colectare a apei uzate, Liziera de Lac este locul ideal pentru cei care isi doresc sa traiasca intr-un mediu bazat pe dezvoltare durabila.

Pe langa initiativele ecologice, complexul de case ofera o serie de facilitati practice, inclusiv un pet shop, farmacie si servicii medicale sau supermarket. Exista, de asemenea, o gradinita pentru ca cei mici sa fie in siguranta, aproape de casa.

Case de vanzare aproape de Bucuresti

Locatia complexului de case Liziera de Lac este un alt factor care il transforma intr-un proiect rezidential de exceptie. Acesta este amplasat la mica distanta de una dintre principalele zone comerciale din Bucuresti, zona Pallady. In plus, casele sunt situate in apropierea unei statii de metrou care le ofera rezidentilor acces usor la restul Bucurestiului, statia Anghel Saligny.

In aceasta faza a dezvoltarii proiectului, potentialii proprietari au oportunitatea de cumparare a unei case de vis la un pret avantajos. Pentru a nu rata sansa de a face parte dintr-o comunitate precum Liziera de Lac, poti programa o vizionare, in urma careia sa afli mai multe detalii despre casele din complex. Echipa Liziera de Lac este disponibila pentru a raspunde la orice intrebari si pentru a ii ghida pe cei interesati prin procesul de vanzare – cumparare a locuintei ideale.

>