Breaking news

Livrare clasica sau Express delivery?

loading...

In privinta comenzilor de produse online, există întotdeauna o zonă în care oamenii se încadrează într-una dintre cele două categorii: transportul express sau standard. Ce să alegi și de ce? Care este diferența dintre cele doua forme de transport?

Livrarea clasica

Transportul standard este pentru cei care nu au nevoie urgentă de a primi coletul. Comanda coletului va fi preluată de obicei din depozit în ziua lucrătoare după ce comanda a fost plasată și va fi expediată în cel mai economic mod(de obicei cu camionul, în funcție de locație).

Compania iti va oferi un termen în care să astepti pentru expedierea coletului, de exemplu, 3-7 zile lucratoare. De obicei, aceste firme de curierat iti pun la dispozitie si optiunea de a urmări livrarea cu un cod de urmărire furnizat la efectuarea comenzii.

Pro: Mult mai economic.
Contra: Durează mai mult până la expedierea expedierii.

Livrarea standard este perfectă pentru cei:

  • care doresc să economisească bani trimițând coletul;
  • care preferă să nu-și trimită coletul prin oficiul postal;
  • care nu au o limita de timp bine definita.

Livrarea express

Serviciul Express, pe de altă parte, este cea mai rapidă formă de transport. Astfel, coletul va părăsi depozitul sau locul de preluare cât mai repede și va fi în drum spre tine prin cea mai rapidă cale de curierat(de obicei cu avionul, mai ales dacă este vorba de livrari internationale ca in cazul unui transport de colete Anglia-Romania).

Livrarea Express vine în mod normal cu o garanție de livrare cu termen si va include un cost de transport suplimentar. Timpul de livrare variază de obicei între 24 și 72 de ore.

Pro: Livrare foarte rapidă.
Contra: costuri mai mari de transport.

Livrarea express este ideală pentru:

  • cine călătoreste și își trimite bagajele direct la destinatie;
  • executivii care trimit documente urgente;
  • oricine are nevoie să-și primească coletul de urgență.

Livrare clasică vs. Livrare express

Este posibil să nu fie o surpriză faptul că majoritatea oamenilor preferă metoda de livrare clasica. Multe magazine online ofera transport gratiut pentru comenzile care depasesc o anumita suma, iar 9 din 10 clienți spun că transportul gratuit este motivul principal pentru care fac cumpărături online mai des. Comoditatea cumpărăturilor online, alături de oferta economică de transport standard face ca aceasta opțiune sa fie atrăgătoare pentru majoritatea consumatorilor. Cu toate ca, daca metoda livrarii express ar fi inclusa in oferta transpotului gratuit, ar fi cu siguranta mult mai dorita in randul consumatorilor.

Asadar, nu exista un raspuns concret in legatura cu alegerea potrivita dintre livrarea clasica si cea express deoarece fiecare metoda de transport aduce avantajele ei. Decizia finala se bazeaza pe o serie de factori precum: timp, disponibilitate, resurse financiare si nu in ultimul rand, firma de curierat aleasa. Eastlines este o firma de coletarie online ce ofera atat servicii de livrare standard, cat si express. La ei gasesti o multime de variante de transport dintre care o poti alege pe cea potrivita pentru tine!

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>