Breaking news

Liviu Mihaiu dezbate la TVR 1, rolul mass-media în societate

Liviu Mihaiu şi invitaţii săi dezbat marţi, 25 martie, ora 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+, Rolul mass-media în societate, în cadrul emisiunii Între bine şi rău, prima ediție pe 2014.

liviu mihaiu - tvr 1Cât de puternică este influenţa celei de-a patra puteri în stat asupra publicului, cum contribuie la formarea opiniilor, în ce mod poate determina un anumit comportament social, cât mai corespund teoriile din cărţile de jurnalism cu practica – acestea sunt temele pe care Liviu Mihaiu le va aborda în prima ediţie din acest an a emisiunii Între bine şi rău.

Despre rolul mass-media în societate vin să discute cu Liviu Mihaiu preşedintele CNA Laura Georgescu, Radu Călin Cristea, în calitate de membru al CNA, Alina Mungiu Pipidi – preşedinte SAR, Mircea Toma – preşedinte Active Watch, scriitorul Florin Iaru şi jurnalistul Cătălin Tolontan.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie.

Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în acest sezon s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism.

>