Breaking news

Liviu Mihaiu confirmă cenzura și dictatura lui Stelian Tănase de la TVR

loading...

Jurnalistul Liviu Mihaiu spune că actualul președinte interimar al TVR, Stelian Tănase l-a amenințat că-i scoate emisiunea din grilă dacă nu scoate de pe post un invitat.

stelian tanase si liviu mihaiuStelian Tănase continuă să conducă în mod dictatorial, ilegal, discreționar și după bunul plac, TVR, încălcând atât legile audiovizuale cât și regulamentele interne ale televiziunii publice.

După ce în luna februarie, Beatrice Comănescu, pe atunci director al TVR Internațional a relatat pentru exclusivNEWS.ro discuția cu Stelian Tănase cu privire la ordinul de a întrerupe emisia TVR Moldova, azi, Liviu mihaiu vine și confirmă dictatura și cenzura lui Tănase.

Liviu Mihaiu îl face praf pe Stelian Tănase, pe care-l acuză că habar nu are să conducă o televiziune și că nu discută cu nimeni și face doar ce-l taie capul și că l-a amenințat că-i scoate emisiunea de pe post dacă nu dă afară un invitat.

”Stelian Tănase nu discută. El acuză, ţipă şi ia decizii viscerale, nu există vreo perspectiva raţională într-o discuţie cu el. La ultima mea discuţie telefonică m-a ameninţat că-mi scoate emisiunea dacă nu scot un invitat de pe post cu cinci ore înainte. Nimeni, niciodată nu a îndrăznit să-mi spună aşa ceva în nici o televiziune din România. “Omul BBC” a făcut-o cu jurnalistul Mihaiu, ceea ce spune multe despre lipsa lui de discernământ şi instinct de conservare…Însă modul sau de a conduce TVR-ul al noului sau cap este unul destul de greu de închipuit pentru cine ar pune o camera de luat vederi în birou. Subiectivsimul şi autoritarismul de pumn în masă – a scos în timp real emisiuni de pe post – sunt destul de grobiene pentru un intelectual de factură liberală. Pentru mine a fost o mare deziluzie acest om. Ştiţi vorba aceea: dacă vrei să cunoşti un om da-i o funcţie.Cine l-a pus acolo cu siguranţă nu s-a gândit la instituţia strategică a TVR-ului.”, a spus Liviu Mihaiu într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Dacă mă întrebaţi pe mine, Televiziunii publice i se vrea falimentul… nu e nici o teorie a conspiraţiei. O să scriu despre asta cât de curând şi o să va dau mai multe date despre cine şi de ce vrea o televiziune naţională “moartă în coteţ”.

Jurnalistul Liviu Mihaiu spune că TVR-ului i se dorește falimentul și că o să scrie curând despre această ipoteză.

Cu toate că tot mai multi jurnaliști se revoltă și îl pun la zid pe Stelian Tănase pentru cenzura și abuzurile produse la TVR, premierul Victor Ponta susține că îl va numi director general plin. Este aberant ca un astfel de individ să fie menținut în funcție în condițiile în care comite abuzuri de neimaginat la Televiziunea Română.

loading...