Breaking news

Livia Stanciu minte sub jurământ. Judecătoarea susține că Mihai Gâdea i-ar fi oferit bani Marianei Rarinca

Livia Stanciu este disperată. După ce a băgat șase luni la pușcărie o femeie nevinovată, doar pentru că aceasta i-a cerut datoria, acum, judecătoarea trece la intoxicare și sub jurământ, în sala de judecată a spus că Mihai Gâdea ar fi oferit bani Marianei Rarinca ca aceasta să facă dezvăluiri despre familia Liviei Stanciu.

mihai gadea - livia stanciuTupeul și nesimțirea nu au limite în cazul Liviei Stanciu. Șefa Înaltei Curți a declarat joi, la Curtea de Apel București, unde s-a judecat recursul în cazul Marianei Rarinca, după ce s-a decis rejduecarea, că a aflat de la cumnatul ei că, Mihai Gâdea a mers la Rarinca acasă și i-a oferit bani ca să facă dezvăluiri despre judecătoare și familia acesteia.

Mihai Gâdea a aflat despre aceste lucruri după ce Livia Stanciu a declarat aceste lucruri sub jurământ, în instanță. Realizatorul Antena 3 spune clar că nu a fost niciodată la Mariana Rarinca acasă și că nu i-a oferit acesteia vreodată vreo sumă de bani.

Am aflat cu stupoare că astăzi, în faţă instanţei, sub jurământ, în procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la rândul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gâdea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu. Consider că avem de-a face cu o intoxicare în cea mai pură formă. Nu am fost niciodată acasă la familia Rarinca! Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropiat al acesteia. În calitate de jurnalist, moderator TV şi Director General Antena 3 am tratat subiectul Mariana Rarinca strict din punct de vedere al interesului public. Am întâlnit-o o singură dată pe Mariana Rarinca, în calitate de invitat al emisiunii Sinteza Zilei, după achitarea definitivă a domniei sale. Mai mult, în emisiunea respectivă, Mariana Rarinca s-a declarat dezamăgită că a sunat la Antena 3 şi cazul ei nu a fost mediatizat pe parcursul procesului”, a declarat Mihai Gâdea.

Realizatorul precizează că dacă prin absurd aceste informații s-ar dovedi adevărate, el se retrage din viața publică. Însă o întreabă pe Livia Stanciu ce va face dacă ceea ce ea susține nu se dovedește?

”Dacă, prin absurd, ar fi adevărat ce susţine doamna Stanciu, eu, Mihai Gâdea, mă retrag din viaţa publică. Dacă nu este adevărat, doamna Livia Stanciu ce consecinţe îşi asumă?”, concluzionează Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

Livia Stanciu, Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, a câștigat în 2014, aproximativ 3 miliarde de lei vechi, adică, 22,818 lei lunar. Livia Stanciu este cea care a făcut la DNA, în 2014, un denunț calomnios, în baza căruia, Mariana Rarinca a stat nevinovată, șase luni de zile, la închisoare.

>