Breaking news

LIV HOSPITAL – drumul sigur către diagnosticul corect. Raluca Constantinescu: Prin CHECK-UP medical puteți identifica problemele de sănătate înainte de a deveni grave

LIV HOSPITAL este recunoscută ca fiind una dintre cele mai renumite clinici datorită echipamentelor tehnologice ultramoderne, a medicilor specializați, precum și a calității serviciilor. Numărul românilor care aleg să se trateze la LIV Hospital este în continuă creștere, iar cei care apelează la medicii turci sunt adulți, dar și copii.  “Second opinion” și “CHECK-UP” sunt două servicii pe care consilierul medical Raluca Constantinescu le consideră extrem de importante în rezolvarea problemelor de sănătate.  “Este important să facem CHECK-UP MEDICAL chiar dacă “nu ne doare nimic” și indiferent de vârsta pe care o avem!”
 
Din nevoia de servicii medicale de înaltă calitate, s-a născut dorința Ralucăi Constantinescu de a pune pe picioare un sistem care sa vina in ajutorul oamenilor cu probleme de sănătate. De aproximativ doi ani este consilier medical si, împreună cu o echipa de oameni profesioniști, a realizat o platforma denumita www.mediciturcia.ro prin care intermediază accesul pacienților la serviciile Liv Hospital, din Istanbul- o clinică recunoscută în lume și unde chiar ea însăși a fost mai întâi pacientă. Datorită rezolvării problemelor personale de sănătate și atenției medicilor primite pe tot parcursul șederii, Raluca Constantinescu a decis sa împărtășească experiența ei și altor oameni și i-a îndrumat către Turcia pe cei care aveau nevoie: fie probleme grave de sănătate, fie doar nevoia unui CHECK-UP. Numărul tot mai mare al celor care au apelat la ajutorul său au făcut-o să se dedice în totalitate acestei cauze, iar în prezent facilitează accesul a zeci de persoane cu probleme de sănătate și pune la dispoziție tot protocolul: contactul inițial cu medicul si spitalul,  transferul documentelor către specialiștii LIV HOSPITAL, transportul, cazarea și monitorizarea întregului proces.
Foto: Raluca Constantinescu a dezvoltat platforma  MediciTurcia.ro 
 

Am reușit să dezvolt acest proiect MediciTurcia.ro în urma solicitărilor multiple pe care le-am avut pentru rezultatele medicale excepționale personale la Liv Hospital din Istanbul. Am ajutat numeroase persoane cu diferite probleme de sănătate să primească a doua opinie medicală gratuit, ca mai apoi să ajungă în Turcia și să primească un diagnostic corect și tratamentul corespunzător. De ce să alegi MediciTurcia.ro? Pentru promptitudine, implicare, servicii de calitate și mai presus de toate pentru că am fost și continui să fiu în pielea pacientului”, a spus Raluca Constantinescu, consilier medical MediciTurcia.ro.

Cei mai mulți ajung pentru terapii și tratamente ample, însă Raluca Constantinescu vrea să atragă atenția asupra unui control de rutină denumit “CHECK-UP MEDICAL” pe care trebuie să-l facem chiar dacă “nu ne doare nimic” și indiferent de vârsta pe care o avem.

“Un check-up medical este o examinare medicală completă și complexă care poate ajuta la identificarea problemelor de sănătate înainte de a deveni grave. Îl poate face orice persoană, adult sau copil, care nu se simte bine și nu a primit un diagnostic precis. Tot protocolul medical, precum și interpretarea rezultatelor durează 1-2 zile, indiferent de gravitatea problemelor. Ce este foarte interesant și deosebit de ceea ce se face în alte clinici, este că după tot protocolul de analize și investigații, concluzia finală se realizează împreună cu toți medicii specialiști implicați în acest proces pentru a se pune un diagnostic corect si un tratament aferent acelei problemele de sănătate”, a mai spus Raluca Constantinescu.

Costurile unei astfel de examinări denumite – CHECK-UP Medical -pornesc de la câteva sute de euro și pot ajunge la 3.000 de euro în funcție de complexitatea cazului și a investigațiilor necesare.            Liv Hospital din Istanbul, Turcia, are o capacitate de 154 de paturi, 8 săli de operații, 50 de departamente de sănătate și se întinde pe o suprafață de 30.000 m2. În spital lucrează o echipă complexă de medici, specialiști și profesori doctori universitari și asistenți medicali, iar tehnologiile folosite sunt de ultimă generație.

Foto: Concluzia finală se realizează împreună cu toți medicii specialiști implicați

 “Suntem un spital dezvoltat în care pacienții se pot trata, iar datorită faptului că este un spital general, avem toate ramurile precum oncologie medicală, oncologie radioactivă, oncologie chirurgicală, medicină nucleară, chirurgie cerebrală și neurochirurgie etc. Cu ajutorul traducătorilor noștri multilingvi ( 25 vorbitori de limbi diferite) acceptăm pacienți din 180 de țări diferite și le oferim servicii de înaltă calitate pentru tratamentul lor. Spitalul Liv este un spital privat care are cea mai mare satisfacție a pacienților și cel mai prestigios spital din Istanbul. Spitalul Liv are acreditare la JCI, Spine Center, Certificate Of United States Of l. Spitalul Liv are acreditare la JCI, Spine Center, Certificate Of United States Of America Breast Cancer Consortium Membership etc. Infrastructura sa tehnologică de ultimă generație ne permite să putem trata toți pacienții din străinătate”, a spus Mrs. Inci Kibar- Marketing Director LIV Hospital Group.

Foto: Recepția Liv Hospital este impresionantă

Spitalul Liv Ulus este compus din 154 de paturi, 8 săli de operație și 52 de clinici într-o zonă închisă de 30 de mii de metri pătrați. Spitalul Liv Vadistanbul este compus din 200 de paturi, 7 săli de operație și 76 de clinici într-o suprafață închisă de 40 de mii de metri pătrați.
>