Breaking news

Lituania trimite la Eurovision un one man show – VIDEO

loading...

În acest an, Lituania merge la Eurovision cu Donny Montell, un tânăr de 25 de ani, ce face show de unul singur pe scenă.

Îmbrăcat într-un costum negru și legat la ochi cu o eșarfă neagră, Donny cântă magristral piesa de dragoste ”Love Is Blind”.

De unul singur, Donny reușește să acopere întrega scenă și să facă show, printr-o interpretare fără cusur și carismă cât cuprinde.

Prima parte a piesei este lentă și Donny o cântă legat la ochi, pentru a fi în ton cu titlul piesei ”Dragostea e oarbă”.

Pe la mijlocul peisei, lituanianul se dezleagă la ochi, moment în care peisa își schimbă ritmul, iar Donny se tă peste cap într-o mână și se dezlănțuie pe scenă.

Interpetarea impecabilă și o piesă interesană, dar și carisma par a fi atuurile cu care lituanianul își încearcă norocul în competiția europeană.

Donny Montell a reușit să câștige Selecția Națională din Lituania, după a patra participare consecutivă. În acest an el va reprezenta Lituania cu piesa ”Love is blind”, în cea de-a doua semifinală Eurovision, ce va avea loc pe 24 mai la Baku în Azerbaidijan.

loading...