Breaking news

Litoterapie: cum sa alegi bratari barbati si femei cu cristale si pietre pentru bunastarea ta!

Litoterapie: cum sa alegi bratari barbati si femei cu cristale si pietre pentru bunastarea ta!

Stiai ca anumite pietre si cristale vibreaza si rezoneaza cu anumite energii ale corpului nostru, iar atunci cand aceasta energie de armonizare se afla in campul nostru de actiune, ne intaresc energiile personale? Credinta straveche, in culturile asiatice este ca, cu totii avem chakre. Sunt sapte, numite si „centre energetice”, si vibreaza fiecare la propria frecventa.
Cu toate acestea, chakrele noastre se dezechilibreaza frecvent, fie din cauza obiceiurilor proaste, poluarii, stresului sau din cauza multor alti factori. Energia unui cristal poate fi, prin urmare, utila si folosita pentru a restabili echilibrul intre toate chakrele noastre. Conceptul de utilizare a rezonantei acestor elemente pentru mentinerea unui individ sanatos nu este un concept nou. Cristalele si pietrele au fost folosite ca tratament din cele mai vechi timpuri. In ziua de azi, terapia cu pietre si cristale este denumita litoterapie.
Fiecare culoare corespunde unei chakre, care determina, de asemenea, modul in care energia pietrei ne afecteaza. O culoare este o vibratie care genereaza o frecventa, iar cristalele de diferite culori au densitati multiple, care creeaza semnaturi unice de energie. Prin urmare, energia preluata din pietre si cristale poate ajuta.
Anumite cristale pot reduce energiile nedorite precum stresul pentru organism. Altele pot ajuta la eliberarea blocajelor de energie care provoaca durere sau tensiune. Anumite cristale ajuta energia sa curga mai liber in corp, ceea ce imbunatateste nivelul nostru de energie fizica. Exista, de asemenea, pietre spirituale care ne pot ajuta sa simtim mai usor anumite tipuri de energie, cum ar fi fericirea sau seninatatea.
Multi oameni cred ca sunt cristalele care ne gasesc. Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte comun ca cineva sa aleaga o piatra doar pe baza aspectului sau, pentru a afla ulterior ca proprietatile vindecatoare ale acelei pietre nu sunt nefondate.
Atata timp cat alegi o piatra sau un cristal de calitate, nu exista un mod corect sau gresit de a o alege. Pe e-crystals.ro poti alege cristale si bijuteri precum bratari barbati si femei cu cristale ce te pot ajuta daca doresti sa apelezi la litoterapie.
Pietrele si cristalele sunt instrumente minunate pentru echilibrarea sau reechilibrarea chakrelor noastre. Pietrele si cristalele diferite emit frecvente diferite care rezoneaza cu chakra corespunzatoare. Deci, daca recunosti chakra dezechilibrata pe baza anumitor simptome pe care le ai, poti alege bratara specifica pentru a redobandi echilibrul care iti lipseste.
De asemenea, poate fi distractiv sa alegi bratara cu pietre vindecatoare pe baza modului in care acestea iti pot imbunatati viata. De exemplu, daca introduci „fericirea” in bara de cautare din partea de sus a site-ului e-crystals, vor fi afisate bratari care aduc fericirea. De asemenea, poti tasta si altceva pentru a cauta bratari ce aduc, de exemplu, protectia sau dragostea.
Poate fi benefic pentru tine sa cauti pietre de vindecare specifice despre care se stie ca amelioreaza anumite simptome. Poti fi stresat, sa ai migrene, sa te simti intimidat de oameni, sa ai un stomac cu probele…pentru toate aceste simptome poti gasi bratara cu cristale potrivita.
Adoptarea uneia sau a mai multor pietre inseamna a te inconjura de energiile de care ai nevoie. Acesta este motivul pentru care este important sa ne cunoastem pe noi insine, sa ne cunoastem slabiciunile emotionale pentru a defini pietrele de care avem nevoie.
Este recomandat sa iti purifici cristalul sau piatra, in special daca se confrunta cu evenimente negative. In acelasi timp, este important sa iti dai seama daca piatra ta a devenit incarcata cu energii negative. Acesta este motivul pentru care, in acelasi timp in care este necesar sa le purifici, este necesar, de asemenea, sa stii cum sa le reincarci.
Cum sa purifici pietrele si cristalele?
Apa distilata sarata este cea mai buna metoda de a purifica cristalele si pietrele, dar atentie, nu este potrivita pentru tot! Daca piatra ta nu este compatibila cu apa, aceasta poate fi purificata pur si simplu in sare. In schimb, daca nu suporta sarea, se poate purifica in apa. Depinde de tine sa vezi ce i se potriveste cel mai bine.
Cateva exemple de pietre si cristale regasite in bratarile de la e-crystals
Cuart
Exista mai multe tipuri de cuart. Cel roz este cel mai frumos. Cuartul este o piatra folosita din cele mai vechi timpuri pentru vindecare. In litoterapie, cuartul combinat cu alte pietre isi creste de zece ori proprietatile. Singur, aduce vitalitate, confort, concentrare si ajuta la eliberarea stresului. Purificarea se face cu apa distilata sarata, reincarcare in lumina soarelui dimineata sau in lumina lunii.
Ametist (violet)
Prin compozitia sa chimica, ametistul face parte din grupul de cuart. Este recunoscut ca piatra smereniei si intelepciunii. Stimuleaza creativitatea si imaginatia, motiv pentru care este apreciat in special de artisti. Foarte eficient in temeri, anxietate si tristete, este o piatra ideala pentru oamenii care trec printr-o situatie dificila. Reincarcare se face la lumina de luna sau apa de izvor sarata.
Florina (verde, violet, albastru sau galben, adesea iridescent)
Aceasta piatra semi-transparenta este asociata cu chakra a 5-a (gatul). Se stie ca intareste sistemul imunitar. Verde, actioneaza asupra membranelor mucoase si sinusurilor. Violet, dezvolta intuitia. Galben, stimuleaza memoria si intelectul, dar creste si sentimentul de veselie. Albastru, favorabil respiratiei. Reincarcarea se face la lumina soarelui pe pat de sare.
Agat
O ancora si o piatra a norocului, Agatul este ideal pentru echilibrul fizic, emotional si intelectual, deoarece stabilizeaza aura si energia corpului. Purificare se face cu apa sarata si reincarcarea cu lumina lunii.
Amazonit (albastru turcoaz, este adesea confundat cu turcoaz)
Numele sau vine de la fluviul Amazon. In litoterapie este folosit pentru a actiona asupra chakrei inimii pentru a-ti dezvolta tandretea fata de ceilalti, dar si clarviziunea legata de sentimentele si intentiile celorlalti. Pe scurt, este piatra sinceritatii sentimentelor. De asemenea, are o influenta benefica asupra persoanelor care sufera de depresie. Reincarcarea se face la lumina soarelui.
Acestea sunt doar cateva exemple. Pentru a alege bratara cu cristal pentru litoterapie, intra acum pe e-crystals.ro!

>