Breaking news

Iată lista cu finaliștii X Factor România 2012

Duminică seară, în direct la Antena 1, s-au aflat cei trei finaliști ai sezonului doi de la X Factor România 2012.

Telespectatorii și jurații au decis duminică seară cine sunt cei trei finaliști de la X Factor care se luptă săptămâna viitoare pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

În semifinale au ajuns cinci semifinaliști: Cheloo cu: Natalia Selegean, Dragoș Udilă și Tudor Turcu, Delia cu trupa Red și Dan Bittman cu Ioana Anuța.

După ce fiecare concurent a interpretat câte două piese, s-a dat start vot iar telespectatorii au decis

Tudor Turcu și Ioana Anuța merg direct în finală, Dragoș Udilă pleacă acasă, iar trupa Red și Natalia Selegean la duel.

Astfel că cel de-al treilea finalist de la X Factor a fost ales de către cei trei jurați.

Cheloo a salvat-o pe Natalia, Delia și-a salvat trupa, iar Dan Bittman a fost cel care a decis cine merge în finala de duminică.

”Aș vrea să stau de vorbă așa cu toate fetele, și culmea trebuie să aleg între femei, patru, care cântă foarte, foarte bine. Au evoluat în ultimele luni și mi-e foarte greu. Vorbesc serios, nu mă așteptam să mă puneți pe mine să fac departajarea asta. Adevărul este că sunteți foarte, foarte bune. Pot un un singur lucru să spun, în seara asta, mai convingătoare mi s-a părut Natalia Selegean”, a spus Dan Bittman.

Drept urmare, Natalia Selegean supraviețuiește la două dueluri consecutive și se alătură finaliștilor Tudor Turcu și Ioana Anuța.

La fel ca și în primul sezon X Factor România, juratul cu trupe în echipă nu are finaliști.

Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon X Factor România va cânta în finală alături de Paula Seling, jurat în ediția din 2011.

Pe 23 decembrie, de la ora 20.30, în direct la Antena 1, începe marea finală a sezonului doi de la X Factor România, unde marele premiu în valoare de 200.000 de euro va fi câștigat de un singur concurent din cei trei.

>