Breaking news

Lista completă cu românii răniți în accidentul de autocar din Muntenegru

loading...

Un autocar plin cu români care se deplasau în scop turistic în Muntenegru, s-a părbușit într-o prăpastie la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica.

romani raniti muntenegruAutocarul a derapat pe un pod din Zdijelo, în apropiere de mănăstirea Moraca, şi a căzut în gol 40 de metri.

Acest drum îngust care duce spre coasta adriatică a Muntenegru este foarte periculos şi este cauza a numeroase accidente de maşină.

În urma acestei tragedii, 18 români și-au pierdut viața iar alte 29 de persoane aflate în autocar sunt internate în spitalele din Podgorica, în stare foarte gravă. Autoritățile române au dat publicității lista cu românii răniți și aflați în spitalele muntenegrene.

Ministerul de Externe a adresat rugăminți presei să nu facă publice numele românilor morți în accidentul de autocar.

Din cei 28 de români răniți în accident, șase se află în stare gravă și sunt la terapie intensivă, din acest motiv, identitatea lor nu este încă publică.

Printre răniți se află și un copil de 7 ani din Muntenegru, care se afla pe stradă în momentul producerii accidentului, fiind acroșat de autocar înainte ca acesta să cadă în prăpastie.

Iată lista cu ceilalți 22 de români internați în diferite secții ale spitalului din Podgorița.

Ortopedie și traumatologie: Dobrin Maria, Carmen Dorobat, Marinescu Georgeta, Victor Vulpe, Roibu Gheorghe, Niculescu Ana Mihaela

Oftalmologie: Mariana Sora, Dorobanțu Liliana, Morar Maria Loredana, Dorobat Florin, Meșter Elena

Chirurgie pectorală: Roibu Elena, Robea Gabriela, Dumitriu Mariana, Hutchinson Olga Elena, Radu Rodica

ORL: Sora Petre, Enescu Maria, Ciolan Elisabeta

Chirurgie digestivă: Dana Elena Tamara

Chirurgie plastică: Leescu Georgeta

Neurochirurgie: Nițu Gheorghița

loading...