Breaking news

Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple România

Lino Golden și Delia și-au încheiat parcursul în cea mai incitantă întrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize la Power Couple România – La bine și la greu.

Ieri seară, la Power Couple România, s-a desfășurat proba cuplurilor, decisivă pentru etapa a patra a competiției. Astfel, misiunea fiecărei perechi a fost aceea de a escalada un zid suspendat, folosindu-se de niște bare. În vârf, i-a așteptat o recompensă memorabilă: o sticlă de șampanie și o impresionantă vedere de la înălțime. Altfel spus, finalul rezervat învingătorilor pentru proba numită  ”Noroc, iubito!”. Toate cuplurile au reușit să ducă la bun sfârșit proba, bucurându-se de aceste momente – dar departajarea a făcut-o cronometrul. Oana și Tudor, care se aflau pe penultima poziție după probele individuale, au avut cel mai bun timp la spectaculoasa provocare de alpinism, încasând bonusul de 2.000 de euro. În clasamentul general al etapei, Eliza și Cosmin Natanticu și-au menținut, însă, poziția fruntașă, cu cei mai mulți bani strânși în cont. Cel mai slab timp la proba de ieri l-au avut Daiana și Sorin, ei fiind astfel al doilea cuplu propus spre eliminare, alături de Lino și Delia, ajunși în această situație pentru că rămăseseră cu cea mai mica sumă în cont.

Votul care a urmat a decis ca Daiana și Sorin să rămână în competiție – este pentru a doua oară când perechea trece prin această situație, bucurându-se de un deznodământ favorabil. De cealaltă parte, Lino și Delia au fost nevoiți să-și ia la revedere de la vila din Gozo, unde au trecut prin atâtea emoții de-a lungul a patru etape. ”Ne-am fi dorit să continuăm. Venisem aici cu gândul să câștigăm, dar după parcurusul nostru din etapa a patra, am apucat să ne obișnuim cu ideea că s-ar putea să ieșim”, a declarat Delia. ”Ne-am distrat foarte mult în această competiție nebună. Suntem recunoscători pentru această experiență care ne-a apropiat și mai mult”, a spus Lino.

Competiția Power Couple România – La bine și la greu continuă tot mai intens, cu alte trei probe ingenioase luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

>