Breaking news

Lineo Engineering din Timisoara, in top 5 companii de design de produs din Romania

Afla mai multe despre prezenta companiilor romanesti la Leaders Awards - Clutch - 2022

Recent, Lineo Engineering a inregistrat o recunoașterea la nivel international a expertizei sale, prin promovarea in matricea de lideri la Leaders Awards Clutch 2022. Echipa timisoreana a fost listată oficial drept unul dintre cei mai performanți designeri de hardware din industrie! Lineo a obtinut un scor pozitiv in zona de design de produs, recenzii, clienti si expertiza.

Ce este Clutch si ce misiune are?

Construita ca o platformă de cercetare de piață B2B, Clutch publică conținut bazat pe date, cuprinzând spațiile IT, dezvoltare, marketing și servicii de afaceri. Analiștii platformei evaluează nenumărați furnizori de servicii și îi clasează pe cei mai buni și mai străluciți din industriile  respective. Clutch tine cont de 150.000 agentii, 36.000 recenzii si 100 de rapoarte si sondaje. Firmele care demonstrează excelență și angajament de neegalat sunt evidențiate în stimata lor Leaders Matrix.

În urma cercetărilor din 2022, Lineo Engineering se află în TOP 15 din cei mai buni furnizori B2B care oferă servicii de proiectare și dezvoltare hardware, de clasă mondială.

Servicii profesionale de inginerie hardware si mecanica

La Lineo Engineering, succesul clienților este cel mai important. Satisfacția muncii bine facute si apreciate este deja o suficienta validare – totusi,  această recunoaștere o face și mai aparte.

„Lineo Engineering se poate adapta oricărui proiect, de la mecanic, la electric și civil, sau chiar si R&D. În relația noastră, Lineo Engineering este un factor extrem de important in inginerie și o gazdă in zona de cercetare și dezvoltare. Aceste lucruri, alaturi de comportamentul lor și modul în care ne ascultă nevoile, este important.” — Director tehnic principal, din partea unei companii de consultanta

„Sunt foarte educați. Drept urmare, au resurse calificate care aduc soluții proactive la probleme, oferă servicii bune și răspund rapid nevoilor noastre. În general, suntem mulțumiți de această colaborare.” — CEO, din partea unei companii de producție

Lineo Engineering reuseste să ofere servicii de inginerie de înaltă calitate, indiferent de proiect. Munca echipei romanesti cuprinde dezvoltarea de produse electronice complete, integrand toate proiectele interne, cercetare și dezvoltare și prototipare rapidă. Astfel, se oferă servicii de inginerie mecanică și inginerie electrică care oferă cicluri de dezvoltare mai rapide, soluții unice și produse de încredere.

Echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiectivele clienților. Lucrând îndeaproape cu clienții, Lineo Engineering Timisoara transformă ideile complexe, foarte incipiente, în produse simple.

Sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de cercetare și dezvoltare? Va ganditi la un produs pe care vreti să il lansati pe piață? Lineo Engineering este soluția perfectă unică pentru orice nevoi de dezvoltare electronică, proiectare și prototipare rapidă. Situată în Timișoara, România, echipa Lineo Engineering are experiența vastă și cunoștințele în industrie de care aveți nevoie pentru a construi soluții de inginerie de mare randament.

 

>