Breaking news

Lincos – calitate la preţuri accesibile pentru orice automobil

Piaţa pieselor auto oferă o mare varietate de accesorii şi de piese de schimb pentru maşini. Unele accesorii sunt important de deţinut în maşină sau în atelier ori garaj pentru situaţiile de urgenţă şi unele sunt pur şi simplu nişte instrumente şi scule practice care îţi pot face viaţa mai uşoară. Accesoriile auto sunt de asemenea disponibile şi la îndemână chiar şi pentru cei care prin intermediul lor vor să îşi demonstreze şi afişeze personalitatea şi felul în care îşi apreciază autoturismul.

scule service auto - lincosPentru orice doritor Lincos pare sӑ fie sursӑ de încredere, cu produse şi instrumente auto de calitate ce vin într-o gamӑ variată de utilizări şi la preţuri accesibile pentru toţi posesorii de maşini, dar şi pentru proprietarii de ateliere sau service-uri auto. Nimic nu este mai neplăcut decât a rămâne blocat  pe marginea drumului fără a avea la dispoziţie ceea ce îţi trebuie pentru repararea sau înlocuirea pieselor defecte ale maşinii. Cum gama este una diversӑ trebuie sӑ ştim care sunt sculele de mare ajutor în situaţii de urgenţӑ.

Cablu auto de curent


Unul dintre cele mai importante accesorii care trebuie să fie regăsit la tine în maşină sau mai bine zis în portbagajul maşinii tale este un set de cabluri auto de curent care să îţi permită să îţi repui în funcţiune maşina atunci când a rămas fără energie. Dacă nu îţi poţi porni maşina din cauza unei baterii moarte, un cablu auto de curent asemenea celor de pe Lincos îţi va permite să îţi repornesti maşina prin intermediul conectării la bateria unui alt autovehicul.

Compresor

Dacă ţi se dezumflă un cauciuc la maşină, umflându-l la loc cu ajutorul unui compresor îţi poate menţine roata în stare de funcţiune timp suficient pentru a apuca să ajungi cu maşina la un service sau într-un atelier auto. Există mai multe tipuri de compresoare mari proiectate special pentru magazinele auto, însă un compresor pentru pneuri făcut special să se potrivească cu bricheta maşinii este adecvat pentru orice tip de şofer care merge la drum lung şi este suficient de mic ca dimensiune încât să încapă într-un portbagaj  sau în zona pentru bagaje. Un asemenea produs util poate fi descoperit şi achiziţionat  de pe ramura „Compresoare, scule şi accesorii pneumatice”.

Dispozitiv de evadare din maşină

Acest dispozitiv îţi poate salva la propriu viaţa dacă te afli închis sau prins în interiorul autovehiculului tău. Este un instrument de evadare din maşină multifuncţional ce constă în mod normal într-un ciocan de spart fereastra şi o lamӑ de cuţit care poate tăia cureaua centurii de siguranţă. O varietate de dimensiuni şi de stiluri sunt disponibile pe piaţă, unele dintre acestea fiind suficient de mici încât să încapă la un breloc pentru chei.

Cablu de tractare

Dacă maşina ta alunecă de pe drum, ai fi foarte norocos şi fericit dacă ai avea în portbagajul acesteia un cablu de tractare cumpărat din timp de pe site-ul specializat în piese şi unelte auto Lincos. Aminteşte-ţi doar să prinzi ambele capete ale frânghiei cablu de tractare de cadrul fiecărei maşini şi nu de bara de protecţie pentru că acestea nu pot susţine aşa cum se cuvine greutatea unui vehicul şi se pot detaşa de maşină, agravând aşadar situaţia.

Trusa de prim ajutor

O trusă auto de prim ajutor este legată de urgenţele medicale care se pot întâmpla atunci când te afli pe drum şi ar trebui să conţină elemente precum o pătură pentru urgenţă, o pelerină de ploaie, lanternă, un steag reflectorizant în plus faţă de necesarele bandaje, leucoplast, tifon, unguent şi alte lucruri care trebuie să se regăsească într-o asemenea trusă.

Aşadar, site-ul de instrumente şi scule auto Lincos este locul ideal din care puteţi vedea de ce aveţi nevoie pentru siguranţa şi protecţia automobilului, dar şi a vieţii dumneavoastră şi a pasagerilor dumneavoastră. Scule auto, scule speciale, echipamente şi accesorii de vulcanizare sau elevatoare şi scule de reparat caroseriile, cu toate pot fi achiziţionate şi comandate, alături de echipamente speciale pentru atelier, suflante cu aer cald şi soluţii pentru curăţare potrivite pentru service-uri şi pentru ateliere proprii.