Breaking news

Liga Profesionistă de Fotbal își face post de radio online

Liga Profesionistă de Fotbal intră pe piața media din România. LPF sparge gheața cu un post de radio online care va transmite pentru început, meciurile din Liga I.

lpf post de radioLPF vrea să-și facă trust media și începe proiectul cu un post de radio online și cu un site unde se vor transmite imagini live din studio.

Într-o primă fază, postul de radio va transmite live, toate meciurile de fotbal din Liga I, Cupei Ligii-Adeplast și Cupei României.

Marius Mitran, directorul departamentului Imagine — Comunicare al LPF a declarat într-o conferință de presă că dezvoltarea postului de radio va ajuta la creșterea imaginii fotbalului românesc.

Nu va vom da prea multe detalii, deocamdată, însă vă putem spune doar că emisiunile vor fi realizate de nume cunoscute în mass-media. Prin intermediul radio-ului, realizatorii emisiunilor vor intra în direct cu suporterii fotbalului românesc, pentru a afla opiniile lor despre competițiile organizate de LPF și FRF, despre meciurile disputate pe plan intern și internațional„, a anunțat Marius Mitran.

În prezent, Radio România deține drepturile pentru transmiterea radio a meciurilor de fotbal din Liga I pe teritoriul României. În timp ce posturile Look TV și Look Plus transmit la tv meciurile de fotbal din Liga I.

>