Breaking news

Lidia Buble, CRBL, Vârciu, Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru sar în apă la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru participă la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă care va începe, în luna iulie, la Antena 1.

vedete - splash vedete la apaSerban Copoț, de la Animal X, și-a dorit să vină la emisiune ca să învețe să facă salturi în apă profesionale. Îi este totuși teamă de lovituri, însă nu vrea să se facă de râs.

Mi-e frică, dar ce să fac, am venit să stau ca găina pe margine?”, a spus Șerban, la antrenamente.

La rândul său, CRBL a acceptat să vină pentru a doua oară la “Splash! Vedete la apă” pentru a-și învinge teama de a sări de la 10 metri, dar și pentru a încerca să facă săritura cu dublu salt înapoi pe care nu a reușit-o în primul sezon al show-ului.

Cezar Ouatu mărturisește că are o mare teamă de înălțime, însă își dorește să își învingă această temere și să facă o figură frumoasă în emisiune. De asemenea, Daniel Iordăchioae spune că are o frică teribilă de înălțime, însă știe foarte bine nu doar să înoate, ci și cum să se arunce în apă.  Un bun înotător este și Liviu Vârciu. A învățat în copilărie acasă, la Constanța însă, și el, se teme de înălțime.

Pe Andrei Ștefănescu nu-l sperie nici înălțimea platformelor, și nici adâncimea de șase metri a bazinului în care va urma să sară. Curajos se arată și colegul său, Kamara, de la Alb Negru, care mărturisește că nu mai are nici o temere legată de apă. Lidiei Buble îi place de asemenea apa, însă nu poate sări decât ținându-și mâna la nas. Dacă va reuși ea să treacă peste această obișnuință, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1.

40 de vedete din muzică, teatru, sport și televiziune participă în acest sezon la “Splash! Vedete la apă”, show în care vor încerca să învețe sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase. Filmările au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Vedetele sunt antrenate de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, campioni naționali și internaționali la sărituri în apă.

loading...