Breaking news

Liderii PDL cer demisia lui Sorin Blejnar

Șefa Organizației de femei a PDL, Sulfina Barbu alături de alți lideri PDL cer demisia şefului ANAF Sorin Blejnar, după ce la adresa lui vin tot mai multe acuzaţii legate luare de mită.

ANAF - DIRECTORITot mai multe persoane atât din interiorul PDL cât și cei din Opoziție solicită ca Sorin Blejnar să plece de la șefia Fiscului pe motiv că ar fi ”regina” care coordona corupția din vămile din întreaga țară.

Solicitările din partea PDL survin la scurt timp după ce directurlui Vămii Ploiești a declarat în fața magistraților că banii colectați de el în vamă mergeau la Sorin Blejnar.

Blejnar dezminte că ar fi primit mită de la şeful Biroului Vamal Ploieşti, Cornel Costea.  Şeful ANAF neagă şi acuzaţiile de şantaj venite de la liderul PSD, Victor Ponta.

Senatorul PSD Valer Marian susţine că şeful ANAF se află deja în atenţia procurorilor.

Diana Severin, fosta şefă a Vămii Ploieşti, a declarat că Regina de pe tabla de şah a sindicaliştilor este şeful ANAF, Sorin Blejnar.

Acuzații la adresa lui Blejnar a formulat și unul dintre lucrătorii punctului de frontieră de la Moraviţa, aflat în arest preventiv, a indicat două „regine”: pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi pe comandantul Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda.