Breaking news

Liana Alexandru povestește la Bonton cine îi este model în viață

loading...

Liana Alexandru, prezentator al Jurnalelor de ştiri Digi 24 din week-end, povestește la emisiunea Bonton, cine îi este model în viață și de ce.

liana alexandruPrezentatoarea tv mărturisește că modelul ei în viață sunt cei doi bunici ai săi care se iubest de 50 de ani.

Un domn se vede foarte de aproape. Există o etichetă publică, noi doamnele ne simţim bine în preajma bărbaţilor care ştiu să îşi aranjeze pe ei un costum, să îşi aranjeze o cravată, ştiu cine intră mai întâi într-un restaurant. Un domn adevărat se vede în spaţiul privat al casei lui, al casei ei sau al casei lor”, spune Liana Alexandru.

Vedeta Digi 24  crede în bune maniere şi respect şi are un model de urmat în viaţă- pe cei doi bunici, un exemplu de un domn şi o doamnă, şi căsnicia lor de 50 de ani: O doamnă o recunoşti dintr-o grimasă, nu neaparat din felul în care îşi aranjază părul, dar din felul în care şi-l poartă, nu din cum îşi aranjează neapărat hainele sau ce haine poartă. E o vorbă românească: “după vorbă, după port cunoşti omul”, ci după din felul în care trupul ei poartă haine oricât de simple. O doamnă chiar şi atunci când nu este pe tocuri şi poartă sandale, balerini, cizme de iarnă sau bocanci de alpinism, este o doamnă pentru că mişcările ei au eleganţă indiferent cum s-ar imbrăca şi indiferent de portul exterior.

Prezentatoarea ştirilor Digi24 vorbeşte despre cei 7 ani de acasă, despre politeţe şi România civilizată, dar si despre cât de important este să nu uiţi să zâmbeşti.

Duminică, 7 septembrie, de la ora 17.30 pe Digi24 HD, Liana Alexandru i-a mărturisit Danei Gonţ că ea crede cutărie într-o lume ideală, non-agresivă.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian