Breaking news

Lia Olguța Vasilescu: Alina Gorghiu a predat pe bază de proces-verbal PNL către PDL

loading...

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu o atacă pe fosta colegă de alianță, Alina Gorghiu, spunând că aceasta a predat PNL, pe bază de proces verbal, către PDL.

lia olguta vasilescu - alina gorghiuVicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu o atacă dur pe Alina Gorghiu. Primărița de la craiova spune că liberala a predat de bună voie, partidul către PDL.

Oricât ar încerca Alina Gorghiu să distragă atenția de la faptul că a predat Partidul Național Liberal celor din PD-L, nu va reuși. Atacurile sale din ultima perioadă la adresa premierului Victor Ponta seamănă ca formă tot mai mult cu cele ale lui Traian Băsescu. Ele ne demonstrează că PNL s-a pierdut în PDL nu doar fizic, prin mutarea sediului în Modrogan, ci și din punct de vedere al identității, prin adoptarea aceleiași atitudini arogante și disprețuitoare”, spune Lia Olguța Vasilescu.

După care, primarul de la Craiova, trage o concluzie dură: PNL nu mai există, a renăscut în schimb PDL. Cum îi poți acuza pe alții de trădare, când tu ai trădat milioane de români când ai decis să te aliezi cu cei împotriva cărora am luptat împreună în formula USL? Când vrei să îi aduci înapoi la putere pe Blaga, Predoiu, MRU, Anastase, Ialomițianu, cei care au făcut prăpăd economia țării și au adus la disperare atâtea milioane de români nu prea mai poți spune ceva.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>