Breaking news

Levente Molnar, românul nominalizat la Oscar, interviu în exclusivitate la TVR 2

loading...

Vineri, 5 februarie, de la ora 21.00, Liana Stanciu vă dă întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii Arte, carte şi capricii, în care invitatul special al ediţiei este “omul momentului” în film.

Liana Stanciu si Levente MolnarEste vorba de Levente Molnar, actorul Teatrului Maghiar din Cluj care joacă în Son of Saul, film premiat recent cu Globul de Aur şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin. Interviul integral oferit în exclusivitate pentru TVR 2 de Levente Molnar va putea fi urmărit luni, 8 februarie, de la ora 21.35, într-o ediţie specială a emisiunii “Arte, carte si capricii”.

Deja clişeu, sintagma “Viaţa bate filmul” nu mai are nicio relevanţă în universul internetului. Multe dintre videoclipurile postate de amatori pe YouTube demonstrează că, în materie de creativitate, hotărâre şi chiar producţie, distingem cu greutate ficţiunea de realitate -iar Bogdana Pascal a găsit cele mai bune dovezi în acest sens, în uimitorul univers YouTube.

285 DE ZILE ÎN CĂUTAREA VERII este o carte scrisă “pe drum, la cald”, în timpul unei călătorii facute pe motocicletă de catre Alexandru şi Andreea Maruseac, din Alaska până în Argentina. Un jurnal de călătorie fermecător, prin 18 ţări şi de-a lungul a aproape 60 de mii de kilometri – o carte inedită prezentată într-un reportaj realizat de Cătălina Filip.

Tot la Arte, carte şi capricii, artistul terapeut Mihaela Vosganian ne incită la o baie de sunete vindecătoare, în care gongurile şi  bolurile de quartz ne întorc la izvoarele artei, prin ritual şi introspecţie. Este un concert în care muzica nu vine sa ne distreze, ci să ne trateze.

Suntem abia la începutul lui februarie, dar premierele cinematografice româneşti încep să apară. Filmul care “sparge gheaţa” este ORIZONT, un thriller 100% ardelenesc, remarcat deja de cronicarii de specialitate. Despre ce este vorba în film şi despre multe alte subiecte, puteţi afla în ediţia din această săptămână a emisiunii Arte, carte şi capricii.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian